20 de fotografii aeriene spectaculoase cu Bucureştiul, captate din dronăO companie specializată în fotografia aeriană a postat mai multe imagini cu Bucureştiul, captate din dronă.

Imaginile au fost captate de  FAE FOTO, companie care oferă imagini aeriene urbane, cu ajutorul dronelor ultra-uşoare, din locuri în care avioanele şi elicopterele la scara 1:1 au interdicţie de zbor. Fotografiile sunt realizate cu camere Sony Nex la 16 Mpix, folosindu-se totodată, la captarea lor, un stabilizator brushless de imagine şi un monitor de control care permite vizualizarea live a imaginilor filmate din dronă, pe o raza de 2 km. 

Zborurile dronelor sunt operate de la sol prin radiocomandă, precizează reprezentanţii companiei. Aceste aparate de zbor pot atinge, în cazuri speciale de test, altitudini de pana la 2000 m şi pot ridica sarcini de la până 1 kg. Dimensiunile reduse ale acestor aparate de zbor permit adaptarea la orice tip de teren, fiind singura metoda prin care se pot inregistra imagini de la o altitudine de sub 100 metri în spaţii urbane.  

Mai multe fotografii aeriene cu Bucureştiul găsiţi în Galeria Foto de mai sus şi pe site-ul companiei.

Etichete: bucurestiul de sus, bucurestiul din drona, foto bucuresti, realitatea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE