Gara Băneasa se redeschide după 10 aniGara Băneasa ( din Nordul Capitalei) se redeschide după 10 ani, potrivit romania-actualitati.ro.

Gara Baneasa
Gara Băneasa

Din 15 decembrie CFR Călători introduce transport suburban pe rutele București –Fundulea și București –Chitila -Buftea

CFR Călători introduce de la jumătatea lunii decembrie serviciul de transport suburban între București și Fundulea și pe ruta București Nord- Chitila-Buftea iar pentru asigurarea acestui serviciu din 15 decembrie, odată cu Noul Mers al Trenurilor va fi redeschisă Gara Băneasa, din Nordul Capitalei.

Citește și: Averea pe care a reușit să o strângă Mihai Constantinescu- Cu ce rămâne soția sa

Totodată, Până la sfârșitul anului operatorul feroviar va introduce în circulație 54 de vagoane complet modernizate – exclusiv la atelierele din țară- ceea ce va permite creșterea capacității de transport cu peste 3000 de locuri, a anunțat astăzi, directorul de comunicare al Companiei CFR Călători, Adrian Vlaicu. Modernizarea unui vagon costă 500 000 euro în timp ce achiziția unui vagon nou poate ajunge la peste 1 milion de Euro.

De asemenea, tot prin Noul Mers al Trenurilor se va introduce mersul cadențat pe rutele Iași- Ciurea respectiv Constanța –Mangalia ( Constanța –Mangalia este linie simplă neelectrificată).

Etichete: Bucureşti, CFR, Gara Băneasa, redeschidere

0/2 COMENTARII
Tabacu
03 nov 12:12
+0
VOTURI
-0
Ma bucur ca voi putea calatori intre Gara de Nord si Gara Baneasa in cateva minute pt. a ajunge la munca mai repede, este ca si cum apare o noua linie de metrou in Bucuresti. Ura!
vlad
01 nov 10:42
+0
VOTURI
-0
Si care e rostul sa redeschida gara aia? Nu este ca si cum e mare nod de circulatie, ca pieton esti izolat. Nici macar nu exista un semafor la fantana Miorita ca sa poti merge pe partea cealalta sa iei un autobuz spre Baneasa

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h