Traficul din GARA DE NORD a fost RELUAT, după două ore în care călătorii au aşteptat pe peroaneUPDATE: Traficul de călători a fost reluat în Gara de Nord, după ce angajaţii CFR au reuşit să remedize problema apărută la sistemul de dirijare.

UPDATE: Circulaţia trenurilor a fost reluată parţial. Situaţia nu a fost, încă remediată în totalitate.

Circulaţia trenurilor care ar fi trebuit să plece sau să ajungă în Gara de Nord din Bucureşti este paralizată, de zeci de minute. Reprezentanţii CFR susţin că este vorba despre o defecţiune tehnică. 

GARA DE NORD din Bucuresti este BLOCATA. Niciun tren nu intra si nu iese din statie
GARA DE NORD din Bucureşti este BLOCATĂ. Niciun tren nu intră şi nu iese din staţie
Foto: adevarul.ro

UPDATE: CFR a transmis, printr-un comunicat de presă citat de Agerpres, că haosul a fost provocat de o defecţiune la sistemul de dirijare al staţiei.

"Trenurile care intră și pleacă în/din Gara de Nord înregistrează întârzieri la sosire și îndrumare, din cauza unor deranjamente electrice produse la sistemul de dirijare a traficului. Echipele de intervenție feroviare sunt pe teren și desfășoară deja lucrări pentru remedierea defecțiunilor survenite la instalațiile de dirijare a traficului", se menționează în comunicat.

La ora transmiterii comunicatului, la intrarea în București Nord se asigură circulația trenurilor fie prin procedura cale liberă, cu verificarea pe teren a poziției aparatelor de cale pe toate secțiunile afectate, fie pe bază de ordin de circulație.

Călătorii susţin că au fost informaţi că haosul s-ar fi creat din pricina unor defecţiuni apărute la soft-uri.

De zeci de minute, trenurile care ar fi trebuit să ajungă în Gara de Nord au întârzieri mari, din cauza unei defecţiuni tehnice. La fel se întâmplă şi cu trenurile care ar fi trebuit să plece din gară, după cum susţin călătorii care aşteaptă pe peroanele Gării de Nord, potrivit Adevărul.

„Periodic se fac anunţuri în gară. Ni se spune că este vorba despre o defecţiune. Trenul meu are întârziere o oră", spune un călător blocat în Gara de Nord.

Ştire în curs de actualizare

0/1 COMENTARII
Eugen
09 Oct 17:34
+0
VOTURI
-0
De M902 nu se mai aude nimic?Sunt 10 ani de când nu mai circulă trenurile de la București la Giurgiu pe magistrala asta.Nu se mai aude nimic de vreo intenție de reabilitare a podului dintre Vidra și Grădiștea?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE