Garsoniere la 16.000 euro şi vile de la 65.000 euro, la Târgul Imobiliar Project ExpoPrimul eveniment imobiliar al anului 2014 vine cu oferte la majoritatea tipurilor de locuinte. Cea mai ieftina proprietate situata intr-un imobil nou si prezentata la Targul Imobiliar Project Expo este o garsoniera disponibilă la pretul de 16.000 euro, cu 3.000 de euro mai puţin faţă de preţul cerut anul trecut pentru acelasi tip de apartament.

Garsoniere la 16.000 euro si vile de la 65.000 euro, la Targul Imobiliar Project Expo
Garsoniere la 16.000 euro şi vile de la 65.000 euro, la Târgul Imobiliar Project Expo
Foto: Grup RC

Garsoniera care se vinde cu 16.000 euro se afla într-un bloc nou, situat in apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida.

În cadrul Târgului Imobiliar Project Expo vizitatorii vor mai putea găsi apartamente cu 2 camere avand preturi intre 24.000 euro-45.000 euro, apartamente cu 3 camere incepand de la 40.000 euro, vila (in ansamblu de vile insiruite) la pretul de 65.000 euro.

În zona Alexandru Obregia- Metalurgiei se regasesc blocurile din ansamblul rezidenţial Studio Plus Metalurgiei (faza a 2-a) si proiectul Mega Residence. Zona Brancoveanu- Oraselul Copiilor va fi reprezentata de ansamblurile de locuinte colective Brancoveanu Residence (faza a 3-a) si Sud Park Brancoveanu. Zona Oltenitei va fi prezenta la standul proiectului exclusiv Silflor Residence, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Dimitrie Leonida. Printre ansamblurile care se lanseaza la acest târg se numara şi condominii de dimensiuni mici si medii, precum Art Residence, Flora Residence, Top Class, Allegra Residence, Joy Residence, Suny Residence, Sole Residence, My Home Residence, Iris Residence, Arcadia Residence, Rania Residence, Nova Villas.

In plus, reapar garsoniere si apartamente all-inclusive (complet mobilate) in ansamblul rezidential Royal Oltenitei. Garsoniera(bucatarie mobilata si bar) la 23.000 euro( suprafata utila 31 mp), apartament cu 2 camere (complet mobilat, bucatarie, living, dormitor) la 41.500 euro.( suprafata utila 50 mp).

O alta oferta speciala se refera la modalitatile de plata. Astfel, unele locuinte pot fi achizitionate si cu ajutorul sistemului buy-back sau printr-un sistem de esalonare a platii. Mai exact, "Daca iti lipseste o parte din  banii de cumparare, te lasam cu diferenta pe 2 sau chiar 3 ani!", spune Giulio Angheloiu, manager Premier Service.

O noutate prezenta in cadrul Targului Imobiliar Project Expo este prezentata de catre compania Rugvity. Oricine are un teren poate apela la reprezentantii firmei pentru a-si construi o casa cu preturi care pleaca de la 30.000 euro si o suprafata desfasurata de 105,28 mp. Este vorba de imobile pe structura metalica. In plus, compania preda locuinta la cheie şi ofera si solutii personalizate de design interior, perdele, draperii, tapet, parchet, covoare etc.

Adora Urban Vilage ofera, pe perioada Targului Imobiliar Project Expo, apartamente complet finisate, cu bucatarii mobilate, la preturi speciale: studio dublu la 30.900 euro, cu TVA 5% inclus; apartament cu 2 camere la 46.900 euro, TVA 5% inclus; apartament cu 3 camere la 60.900 euro, TVA 5% inclus. Cumparatorii pot beneficia şi de oferta speciala cu 0% avans prin programul Prima Casa, cu condiția achitării unei taxe de rezervare.

Amalia Rezident propune chiar posibilitatea recompartimentarii oricarui apartament in functie de bugetul, dorintele si necesitatile fiecarui proprietar. Preturile locuintelor din acest ansamblu situat langa Piata Trapezului, in Sectorul 3 al Capitalei, pleaca de la 22.000 euro pentru o garsoniera sau 33.000 euro pentru un apartament cu 2 camere.

Vizitatrii pot găsi preţuri speciale, în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo, şi la Vitan Residence, care mai are doar cateva apartamente disponibile in cadrul ansamblului, de exemplu un apartament cu 2 camere tip 3, cu suprafata construita de 75 mp se vinde cu 78.000 euro (TVA inclus) – ultimul apartament etaj 9; un apartament cu 2 camere tip 7, cu o suprafata construita de 68 mp are pretul de 74.000 de euro (TVA inclus) – ultimul apartament situat la parter.

Aproape vandut in totalitate este si imobil Orsova, în cadrul căruia mai sunt disponibile inca 4 apartamente (la 62.000 euro, 63.000 si 70.000 euro finisate, cu TVA de 5% inclus). Ansamblul este locuit in proportie de 92%.

Imobil Fabricii mai are libere 3 apartamente de 3 camere (la 76.500 euro finisate, cu TVA de 5% inclus) şi un apartament cu 2 camere (la 65.500 euro finisate, cu TVA de 5% inclus). Pe perioada targului se ofera o boxa gratuit si discounturi speciale. Ansamblul este locuit in proportie de 97%.

Pantelimon Residence este prezent pentru prima oara in cadrul unui targ imobiliar si, cu această ocazie, clienţii pot achiziţiona locuinţe la pret redus şi pot bneeficia de bonusuri la achizitia unei locuinte, respectiv loc de parcare si boxa subsol in suprafata de 6 mp gratuit. Ansamblul compus din 300 de locuinte este amplasat pe Bulevardul Biruintei, in localitatea Pantelimon. Preturile locuinţelor încep de la 25.000 euro.

Cei care vor să achiziţioneze vile în cadrul ansamblurilor City Office Rezidence & Radacini Rezidence pot achiziţiona imobile care depasesc 100 mp, la preturi cuprinse intre 115.000 euro si 210.000 euro.

"In cadrul Targului Imobiliar Project Expo va avea loc si o lansare mai putin conventionala. Este vorba despre singurul site din Romania care va prezenta toate ansamblurile rezidentiale noi din Bucuresti si zona metropolitana, in mod absolut obiectiv. Mai mult de atat, aici vor fi trecute in revista si promotiile din acest segment, dar si cele mai importante informatii din piata imobiliara", informează organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Targul Imobiliar Project Expo are loc la Sala Palatului in perioada 21-23 martie. Intrarea este libera, iar programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10,00 – 18,00 vineri si sambata, iar duminica 10,00-16,30.

Etichete: apartamente Bucureşti, apartamente de vânzare, apartamente ieftine, apartamente ieftine bucuresti, apartamente noi, preţuri apartamente, târg imobiliar, top apartamente, vile Bucureşti, vile de vânzare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE