Gata cu Vasilică 2014. Carmen Brumă a ales numele pentru băieţelul eiGata cu Vasilică 2014, apelativul cu care Carmen Brumă şi Mircea Badea se refereau la băieţelul lor. Cuplul a ales deja numele real pentru bebeluşul care urmează să se nască în curând.

Carmen Bruma a ales un nume pentru baietelul ei
Carmen Brumă a ales un nume pentru băieţelul ei

Băieţelul lui Carmen Brumă şi al lui Mircea Badea a scăpat de porecla "Vasilică 2014". Prezentatoarea TV a dezvăluit că a reuşit în sfârşit să reducă lista posibilelor nume la patru, din care ulterior va alege varianta finală. "Numele de Vasilică 2014 vine din primul trimestru de sarcină, atunci când mă simţeam rău, aveam greţuri, iar tatăl lui l-a ameninţat că îl va numi Vasilică 2014, dacă nu e cuminte. Mie, ca nume, mi-ar plăcea Vlad, Tudor şi trebuie să mă decid între Alexandru sau Mihai pentru locul trei", a declarat Carmen Brumă, la Kanal D.

"Sper să ia ochii verzi de la tatăl lui. Deocamdată e de ajuns. Poate şi simtul umorului de la el", a mai spus frumoasa prezentatoare, care a dezvăluit că s-a îngrăşat 8,6 kilograme în timpul sarcinii, limita maximă pe care şi-a fixat-o la început fiind de 12 kilograme.

Despre bebeluş, Brumă a spus că "la naştere este estimat să aibă 3,2 kilograme".

Sursa: romaniatv.net

Etichete: bebeluş, carmen brumă, copil, Mircea Badea, nume

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE