Gay Pride la Bucureşti: Trafic restricţionat în zona de nord a Capitalei, în weekend. VEZI HARTABrigada Rutieră a Capitalei a anunţat că va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul restricţionării şi fluidizării traficului, pentru buna desfăşurare a unui marş organizat de Asociaţia Accept, sâmbătă - 8 iunie 2013. 

Astfel, în intervalul orar 17:30 – 18:00, marşul se va desfăşura pe partea carosabilă pe traseul: Piaţa Arcului de Triumf – şos. Kiseleff – până la alveolele de lângă Şcoala „Ion Heliade Rădulescu".
Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în intervalul orar 17:00 – 20:00, traficul rutier va fi restricţionat pe şos. Kiseleff între Piaţa Arcului de Triumf şi Piaţa Victoriei, pe str. Arhitect Ion Mincu între bd. Aviatorilor şi bd. Ion Mihalache, precum şi pe străzile care intersectează aceste artere rutiere.

Rute ocolitoare:
- Piaţa Arcului de Triumf – Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei;
- Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – bd. Mărăşti – bd. Mareşal Averescu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

"Mergem la Marș pentru că ne pasă. Pentru că suntem solidari și credem că fiecare dintre noi poate să facă ceva, iar împreună putem schimba lumea! Pentru că apatia nu e o soluție. Mergem la Marș pentru că vrem să fim vizibili, vrem să fim auziți, vrem să luptăm pentru o lume în care să nu existe ierarhii între felul de a iubi și de a fi al oamenilor. Credem în libertate și în auto-determinare; drepturi la care vrem să avem acces cu toții! Mergem la Marș pentru că vrem să recuperăm dreptul de a fi demni ca și indivizi, indiferent de orientarea sexuală sau identitatea de gen. Mergem la Marș pentru că nu mai putem să închidem ochii de fiecare dată când auzim că încă o persoană a fost agresată, umilită sau înjosită pentru că nu se conformează standardelor "normalității" unora", susţin organizatorii Marşului Diversităţii. 

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.
Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

De asemenea, tot sâmbătă Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul restricţionării şi fluidizării traficului, pentru buna desfăşurare a unui marş organizat de Noua Dreaptă care se va desfăşura pe traseul: Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Piaţa Naţiunile Unite – Splaiul Independenţei – str. Halelor – bd. Regina Maria – alee Dealul Mitropoliei, în intervalul orar 12:30 – 14:00.
Deplasarea se va face pe prima bandă de circulaţie.

 

Etichete: Bucureşti, Capitală, Marşul diversităţii, trafic restricţionat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE