Gazonul de pe Arena Naţională, schimbat pentru a şaptea oară în 5 aniFirma de mentenanţă care se ocupă de Arena Naţională din Bucureşti a început înlocuirea actualului gazon de pe stadionul care a costat peste 230 de milioane de euro.

Gazonul de pe Arena Nationala, schimbat pentru a saptea oara in 5 ani
Gazonul de pe Arena Naţională, schimbat pentru a şaptea oară în 5 ani

Toată lucrarea se va încheia pe 14 octombrie, urmând ca pe 16 octombrie să se dispute meciul Steaua-Gaz Metan Mediaş, potrivit digi24.ro.

Suprafaţa de joc a fost decopertată şi a fost înlocuit substratul de nisip, 5-6 centimetri, cu unul nou, foarte fin. Conform contractului de mentenanţă pe care îl avem cu Primăria Capitalei, gazonul trebuie schimbat o dată pe an, dar până la urmă totul ţine de numărul meciurilor care au loc pe el. Dacă întreţinerea ajunge să fie prea scumpă, atunci normal că e mai rentabil să fie schimbat gazonul", a declarat pentru Digi Sport Cristian Costea, reprezentantul firmei care asigură mentenanţa Arenei Naţionale.

Această acţiune reprezintă cea de-a 7-a schimbare a gazonului în ultimii 5 ani. Schimbarea este estimată la aproximativ 200.000 de euro.

Etichete: Arena Naţională, gazon, gazon arena nationala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE