Gazonul de pe National Arena, îmbibat cu apă inaintea meciului Steaua-ChelseaProbleme pe Arena Națională din cauza gazonului, înaintea meciului Steaua-Chelsea. Reporterii Dolcesport au filmat stadionul înaintea meciului din Liga Campionilor. Pentru că acoperișul nu a fost tras la timp de Primăria Capitalei, acum gazonul este îmbibat cu apă și pune mari probleme jucătorilor. 

Update: Reprezentanții Primăriei Capitalei au precizat pentru B365.ro că la această oră acoperișul este închis și gazonul protejat. 

Steaua întîlneşte pe Chelsea mîine seară, în grupele Ligii Campionilor. Ambele echipele ar putea întâmpina mari probleme pe noul gazon de pe stadion. Astfel, din cauza ploilor din ultimele zile, gazonul s-a îmbibat cu apă, susțin cei de la dolcesport.ro. Primăria Capitalei, deși fusese anunțată de condițiile meteorologice din această perioadă, nu a tras la timp acoperișul pentru a proteja gazonul. Mai mult, cei de la Steaua ar fi solicitat încă de acum două zile, când a fost anunțat codul portocaliu, să fie tras acoperișul.

Astăzi, la conferința de presă, Laurenţiu Reghecampf era nesigur cu privire la starea gazonului: "Din cîte am înţeles, acoperişul va fi tras. Sau a fost deja tras. Nu vom avea nici o problemă. Poate era mai bine să se tragă mult mai devreme", scrie gsp.ro.

Acoperisul de pe Arena Națională poate fi utilizat doar în anumite condiţii."Nu poate fi pus în funcţiune decît dacă sînt temperaturi apropiate de 0 grade Celsius şi nu sînt precipitaţii. Acoperişul are o staţie meteo proprie şi, dacă aceasta dă undă verde ca să îl tragem, o putem face, dacă nu - nu. Nu putem apăsa pe buton cum vrem noi, fiindcă ne văd nemţii şi ne pierdem garanţia", au explicat surse din cadrul Primăriei acum un an.

Vremea nu se anunţă mai bună pînă la ora jocului cu Chelsea, prognoza meteo anunţă ploi şi mîine.

Etichete: acoperiş, Arena Naţională, Chelsea, gazon, Liga Campionilor, meci, Stadion, Steaua

0/2 COMENTARII
Fox
30 sep 21:42
+0
VOTURI
-0
Zici ca e de aur acoperisul asta. Sau ca e nu stiu ce inventie SF!!! E o copertina mai desteapta actionata de niste scripeti. Si pentru ca sa se fereasca de idioti nemtii au conditionat actionarea ei sub 0 grade, firesc ca sa nu inghet si sa crape. Dar de aici si pana a da vina pe nemti ca nu suntem noi in stare sa ne asumam responabilitatea tragerii unei copertin... e de rasu' plansu'
ggg
30 sep 18:55
+0
VOTURI
-0
acoperis pentru vreme buna si atat ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE