Gelu Diaconu a dispus evacuarea Antenei 3.Datoriile pe care Gâdea le are față de Voiculescu, popriteFostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, este cel care a dispus emiterea unei somații de evacuare a Antenei 3 și a celorlalte firme care au sediul în clădirile confiscate de la Dan Voiculescu, precum si instituirea de popriri pe conturile lui Mihai Gadea, Daniel Constantin, Camelia si Corina Voiculescu - toți având datorii la Dan Voiculescu. 

Gelu Diaconu a dispus evacuarea Antenei 3.Datoriile pe care Gadea le are fata de Voiculescu, poprite
Gelu Diaconu a dispus evacuarea Antenei 3.Datoriile pe care Gâdea le are față de Voiculescu, poprite

Decizia a fost luata intr-o sedinta a conducerii Fiscului din 8 februarie, potrivit unui document consultat de HotNews.ro.

O alta decizie luata de conducerea ANAF vizeaza cererea catre companiile de utilitati de intrerupere a furnizarii serviciilor pana la incheierea de contracte cu noul proprietar, adica statul roman.

Astazi, 15 februarie, ANAF a notificat Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti - Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare, potrivit unui comunicat al Fiscului.

ANAF este condusa acum de Daniel Diaconescu, presedinte interimar, dupa ce Gelu Diaconu a fost demis de premierul Dacian Ciolos pe 11 februarie, in urma inculparii acestuia intr-un dosar instrumentat de DNA.

Etichete: ANAF, antena 1, antena 3, Dan Voiculescu, evacuare, mihai gadea, poprire

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h