Geoană: Discuţia cu Ponta a vizat candidatura mea la funcţia de secretar general ONUSenatorul Mircea Geoană a declarat, vineri, că nu-i permite lui Sebastian Ghiţă să spună minciuni legate de un aşa-zis şantaj la adresa premierului Ponta privind postul de ministru de Externe, el precizând că discuţia cu Victor Ponta a vizat candidatura sa la funcţia de secretar general ONU în 2016.

Mircea Geoana
Mircea Geoană

"Din punct de vedere al declaraţiilor legate de aşa-zisul şantaj pentru poziţia de ministru de Externe, nu permit domnului Ghiţă şi nimănui altcineva să spună astfel de minciuni ordinare. Nu am avut niciun fel discuţie cu domnul Ponta cu privire la vreo funcţie în eventualitatea în care ar fi câştigat, cu atât mai puţin să şantajez cu privire la aceste lucruri", a spus Geoană, într-o declaraţie pentru Mediafax.

El a spus că discuţia cu Ponta a vizat candidatura sa la funcţia de secretar general ONU în 2016.

"Singura comunicare pe care am avut-o cu domnul Ponta înainte de alegerile prezidenţiale a fost legată de un proiect pentru România şi anume susţinerea pe care Guvernul, eventual, ar fi acordat-o pentru o candidatură a mea pentru funcţia de secretar general ONU în 2016", a subliniat Geoană.

Referitor la demisia lui Ghiţă din PSD, Geoană a arătat că aceasta nu reprezintă decât o formă de disimulare a planurilor pe care acesta le are împreună cu Victor Ponta şi Liviu Dragnea.

"Demisia ( lui Sebastian Ghiţă, n.r.) e o formă de încercare de disimulare a planurilor pe care triada Ponta-Ghiţă-Dragnea le are de înlăturare a oricărei forme de competiţie şi de soluţie alternativă în PSD", a spus Geoană.

Etichete: mircea geoana, onu, psd, Sebastian Ghiţă, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE