Senatorul PSD Mircea Geoană: Ponta trebuie să analizeze cum îşi vede viitorulSenatorul PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, că vacanţa pe care Victor Ponta a petrecut-o în Dubai după ce a pierdut alegerile prezidenţiale nu i-a făcut bine acestuia, el arătând că Ponta trebuie să facă o analiză despre acest episod, ca şi despre modul în care îşi vede viitorul politic.

Mircea Geoana
Mircea Geoană

„Nu i-a făcut bine (vacanţa în Dubai, n.r.), orice am spune şi oricum ne-am poziţiona faţă de acest episod. Nu i-a făcut bine, dar este o chestiune pe care dânsul trebuie să şi-o analizeze, aşa cum sunt convins că îşi face o analiză cu privire la propriii paşi şi la modul în care îşi vede viitorul politic imediat", a spus Geoană, citat de Mediafax.

Premierul Victor Ponta a revenit, luni, în Bucureşti cu o aeronavă a companiei Fly Dubai, au declarat anterior, agenţiei MEDIAFAX, surse oficiale.

În acelaşi timp, surse aeroportuare au precizat pentru MEDIAFAX că premierul a fost condus de către protocolul companiei aeriene pe un traseu special, către o ieşire laterală, nu către terminalul principal de sosiri sau salonul oficial, procedură folosită în anumite situaţii.

CITEȘTE ȘI: Victor Ponta: Rareş Bogdan e ofiţer acoperit

Ponta: Am plătit prețul politic. Era campanie, îmi pare rău de multe lucruri pe care le-am spus

Ludovic Orban, în Parlament: Domnule Ponta, sunteţi o pată pe obrazul României!

Premierul Victor Ponta s-a aflat, pentru câteva zile, în Abu Dhabi, Realitatea TV transmiţând o fotografie cu Ponta şi omul de afaceri Sebastian Ghiță, deputat PSD, şi precizând că imaginea este dintr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sâmbătă spre duminică.

În imagine, Ponta poartă o şapcă de blugi şi râde.

Duminică, în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, a fost organizată ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, ediţia 2014.

Marţi, premierul Victor Ponta şi-a delegat, prin decizie, atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, pentru perioada 19-24 noiembrie.

Surse oficiale afirmau că premierul Victor Ponta va intra într-un scurt concediu, până la începutul săptămânii viitoare, deoarece a simţit nevoia unei scurte perioade de odihnă după alegerile prezidenţiale, pe care le-a pierdut în faţa lui Klaus Iohannis.

Luni, premierul Victor Ponta declara că este "trist", că îi pare foarte rău pentru cei care l-au sprijinit în alegeri şi a arătat că în zilele următoare "o să stea puţin cu familia sa, care suferă mai mult decât el".

"Bineînţeles că sunt trist, îmi pare foarte rău pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. În acestă seară, zilele următoare, o să stau puţin cu familia mea, care suferă mai mult decât mine, dar mâine avem şedinţă de Guvern şi de săptămâna viitoare ne facem datoria", a precizat Ponta, luni.

Etichete: concediu, dubai, mircea geoana, parlament, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE