George Becali, audiat de DNA în cazul transferului unui jucător de la Craiova la Steaua FOTOGeorge Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, a fost audiat, joi după amiază, la DNA Craiova, în calitate de martor în dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua.

Becali a fost însoţit de Ionuţ Luţu şi a fost fotografiat de către jurnalişti din Craiova în momentul în care a ieşit din sediul DNA, potrivit Digisport.

Adrian Mititelu a fost citat de DNA Craiova în calitatea de suspect pentru săvârşirea infracţiunilor de sustragere de sub sechestru şi înşelăciune, în urmă cu 9 zile.

"Mai precis, sunt acuzat că am păgubit ANAF prin acordul de transfer încheiat de subsemnatul în 23 martie 2011 în ceea ce priveşte jucătorul Costea Mihai Alexandru de la FC Universitatea Craiova la Steaua Bucureşti" a scris omul de afaceri pe o reţea de socializare.

Adrian Mititelu este de părere că nu a greşit cu nimic în urmă cu cinci ani când a decis să-l transfere pe pe Mihai Costea la Steaua.

"Foarte important este de reţinut faptul ca ANAF instituise sechestru pentru drepturile federative ale jucatorului în cuantum de 1.000.000 lei, însă din sumele de bani plătite de FC Steaua în urma aşa-zisului transfer s-a achitat către ANAF suma de 1.700.000 lei. Din punctul meu de vedere nu există nicio faptă penală săvârşită cu ocazia acestor tranzacţii", a mai spus Mititelu, care a adăugat că suma încasată de Universitatea Craiova din tranzacţia cu Steaua a fost folosită pentru a plăti restanţele salariale ale jucătorilor olteni.

În acelaşi timp, Adrian Mititelu, fostul finanţator al echipei de fotbal FC U Craiova, a declarat, joi, după ieşirea de la audierile DNA Bucureşti, că se va face dreptate pentru Universitatea Craiova şi faptul că echipa va reveni în competiţie curând. Afaceristul s-a deplasat joi la DNA Bucureşti, unde a fost audiat în cazul plângerilor penale formulate de către acesta împotriva Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi CS U Craiova.

Adrian Mititelu a povestit pe contul său de Facebook cum a fost întâlnirea sa cu procurorii DNA: "Astăzi am fost la DNA Bucureşti în calitate de parte vătămată în dosarul distrugerii Universităţii Craiova, partea a II-a. Aştept această zi de 3 ani...sincer la un moment dat credeam că nu mai vine. După 7 ore extenuante de audieri, am plecat spre casă la Craiova, cu convingerea în suflet, că se va face dreptate pentru Universitatea Craiova şi cel mai important, faptul că echipa va reveni în competiţie curând. Mai multe nu pot să vă spun, deoarece nu vreau să afectez ancheta în curs".

Etichete: audiere DNA, dna craiova, Gigi Becali, gigi becali martor dosar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h