George Boroi, comandantul CSA Steaua: Echipa lui Gigi Becali NU mai existăGeorge Boroi, comandantul CSA Steaua, susține că STEAUA, echipa lui Gigi Becali, nu mai există, cu această denumire. Potrivit acestuia, echipa din Ghencea se numește FCSB.

George Boroi, comandantul CSA Steaua: Steaua lui Gigi Becali NU mai exista
George Boroi, comandantul CSA Steaua: Steaua lui Gigi Becali NU mai există
Foto: cronicaromana.ro

George Boroi sustine ca echipa patronata de Gigi Becali se numeste FCSB, nu Steaua, acest nume fiind pierdut dupa decizia instantei din finalul anului trecut.

"Nu exista FC Steaua, numele e FCSB. Nu inteleg care e treaba cu traducerea numelui, nu exista nicio traducere, numele este FCSB", a declarat George Boroi, conform Sport.ro, citat de romaniatv.net.

În ianuarie 2014 a expirat dreptul lui Gigi Becali de a folosi marca "Steaua Bucureşti", pe care acesta o înregistrase la Tribunal în anul 2004. Anticipând acest moment, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a demarat încă de la finalul anului trecut procedura de înregistrare a acestei mărci, depunând la OSIM o cerere de înregistrare a aceluiaşi nume. 

Clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de cel dintâi.

Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013.

ICCJ a pronunţat miercuri o decizie finală în acest proces, dând câştig de cauză Clubului Sportiv al Armatei.

Etichete: Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, Steaua Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE