George Maior, ambasadorul României în SUA, întâlnire cu Barack Obama, la Casa Albă FOTOGeorge Maior, fostul director SRI și actualul ambasador al Romaniei în Statele Unite ale Americii, și-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare președintelui Barack Obama, în cadrul unei vizite care a avut loc la Casa Albă.

Cu aceasta ocazie, ambasadorul George Cristian Maior a mentionat importanta Parteneriatului Strategic pentru Secolul XXI intre Romania si Statele Unite ale Americii pentru relatiile dintre cele doua tari si relevanta sa in planul stabilitatii si securitatii regionale.

"Parteneriatul Strategic este un pilon de baza pentru politica externa si de securitate a Romaniei. Sprijinul SUA a ajutat Romania pe drumul democratizarii, al respectarii drepturilor omului si statului de drept, facand din tara noastra un model pentru tarile din regiune", a precizat ambasadorul George Cristian Maior, subliniind totodata ca Romania reprezinta o insula de stabilitate pentru flancul estic al Aliantei Nord Atlantice.

Foto: Casa Albă

Ambasadorul României în SUA i-a vorbit președintelui american și despre simpatia pe care o au românii pentru Statele Unite, potrivit HotNews.

La ceremonia de la Casa Alba, ambasadorul George Cristian Maior a fost insotit de sotia sa si cei doi copii.

Etichete: ambasadorul romaniei in sua, Barack Obama, Casa Albă, george maior, statele unite ale americii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE