GERMANIA - POLONIA SCOR FINAL 0 - 0GERMANIA - POLONIA SCOR LIVE. Se reeditează meciul din preliminarii şi în grupa C. Germania şi Polonia reeditează meciul din preliminarii şi în grupele Euro 2016. Confruntarea se dispută joi, de la ora 22:00. Cele două echipe au deja câte 3 puncte obţinute în prima etapă şi au mari şanse să se califice. 

GERMANIA - POLONIA SCOR LIVE. Se reeditează meciul din preliminarii şi în grupa C.

GERMANIA - POLONIA SCOR 0 - 0

 Echipe probabile:

Germania: Neuer – Howedes, Boateng, Mustafi, Hector – Khedira, Kroos – Muller, Ozil, Draxler – Gomez.
Antrenor: Joachim Low

Polonia: Szczesny – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Blaszczykowski, Krychowiak, Maczynski, Kapusta – Milik – Lewandowski.
Antrenor: Adam Nawalka

VEZI LIVE VIDEO PARTIDA AICI ÎNCEPÂND CU ORA 19.00

GERMANIA - POLONIA SCOR LIVE. Se reeditează meciul din preliminarii şi în grupa C.

Campioana mondiala o va intalni pe reprezentativa Poloniei, de la ora 22:00, pe Stade de France. Arbitrul meciului este olandezul Björn Kuipers. De 17 ori s-au mai intalnit pana acum cele doua echipe, fiind 8 victorii pentru Germania, 4 pentru Polonia si 5 remize. Golaveraj: 23-16 pentru nemti.

GERMANIA - POLONIA SCOR LIVE. Se reeditează meciul din preliminarii şi în grupa C. 

Grupa C, rezultatele de pana acum:
Polonia-Irlanda de Nord 1-0
Germania-Ucraina 2-0

Clasament Grupa C:

1. Germania - 3 puncte (2-0)
2. Polonia - 3 puncte (1-0)
3. Irlanda de Nord - 0 puncte (0-1)
4. Ucraina - 0 puncte (0-2)

GERMANIA - POLONIA SCOR LIVE. Se reeditează meciul din preliminarii şi în grupa C. Nemţii au avut prestaţii şovăielnice în amicale, dar echipa a jucat foarte bine cu Ucraina. Nu a fost un meci lipsit de emoţii pentru echipa lui Low, dar apărarea a funcţionat bine.

GERMANIA - POLONIA SCOR LIVE. Se reeditează meciul din preliminarii şi în grupa C. Polonia a învins Irlanda de Nord, la capătul unui meci dominat de la cap la coadă. Lewandowski nu a impresionat, însă rămîne cel mai mare pericol al „leşilor" la poarta lui Neuer.

GERMANIA - POLONIA SCOR LIVE. Se reeditează meciul din preliminarii şi în grupa C. Portarul nemţilor a arătat că e în formă. Manuel Neuer a avut cîteva super intervenţii cu Ucraina, fiind pus la încercare de estici.

Etichete: EURO 2016, GERMANIA POLONIA, GERMANIA POLONIA SCOR, GERMANIA POLONIA SCOR LIVE, meciuri euro 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE