GEST INCREDIBIL: Un bucureştean a anunţat că îşi donează apartamentul din CapitalăUn bucureştean a anunţat că vrea să îşi doneze locuinţa unei familii cu copii, fără posibilităţi materiale sau unui elev care învaţă foarte bine. Totul este, însă, un spam. 

GEST INCREDIBIL: Un bucurestean a anuntat ca isi doneaza apartamentul din Capitala
GEST INCREDIBIL: Un bucureştean a anunţat că îşi donează apartamentul din Capitală

Pe site-ul opece.eu apare un anunţ postat de o familie din Bucureşti, care a ales să îşi doneze locuinţa unui caz umanitar sau unui elev cu rezultate remarcabile la învăţătură. Familia care îşi dăruieşte locuinţa urmează să se mute în SUA definitiv.

"Donez unui caz social sau unei familii cu, copii care nu are o locuinta apartament cu 2 camere in Bucuresti zona Militari. Pretendentii donatiei trebuie sa faca dovada situatiei lor prin documente oficiale. De asemenea donatia se poate indrepta si catre un elev/student cu rezultate exceptionale la invatatura dar fara conditie materiala. Apartamentul se doneaza cu tot ce este in el. Daca te intrebi de ce ar dona cineva un aparatament in loc sa-l vanda, raspunsul este ca eu si familia mea avem mai mult decat putem cheltui plus ca ne mutam definitiv in S.U.A. Ne poti trimite povestea ta folosind formularul de mai jos", este mesajul proprietarului de pe www.opece.eu, citat de romaniatv.net 

Cristian Iosub demonstrează, însă, că este vorba de un spam

Etichete: apartament, Bucureşti, Capitală, donaţie, Sectorul 6

0/7 COMENTARII
Slick
01 sep 19:07
+0
VOTURI
-0
Ce jurnalism de 2 bani: postezi o stire fara sa verifici daca e adevarat. Pai se pare ca ala e un sarlatan. Indiferent cum o fi, nu puteti sa va numiti jurnalisti scriind stiri cu postari de pe feisbuc. Noroc cu feisbucul asta, altfel ati muri de foame. La fel si politicienii care numai pe feisbuc se dueleaza.
Sergiu
01 sep 11:45
+0
VOTURI
-0
Halal gest frumos. Omul e un escroc.

https://www.cristianiosub.com/donez-apartament-2-camere-bucuresti/
Gabi
01 sep 11:33
+0
VOTURI
-0
Dar voi nu vedeti ca e fake?
Ia intrati pe site-ul asta de il dau ei si dati click pe poza apoi sa va duceti pe facebook sa vedeti ca ati dat like la pagina https://www.facebook.com/pages/Cel-Mai-Ieftin-RCA/389206537942691 .. este un spam.
Andrei
01 sep 08:13
+0
VOTURI
-0
Sa moara ma-ta boule, taran prost ce esti. Sa-ti dea tie apartamentul ca tu ai bani (doar) de intretinere. De aia pleaca omul ala din tara ca s-a saturat de trepanati ca tine si ma-ta.
@ Andrei
01 sep 06:49
+0
VOTURI
-0
Cretina e ma-ta, Andrei.

Intelege ca un apartament nu se poate intretine doar din ganduri frumoase. Iesi si tu afara din casa si intra intr-un bloc oarecare si uita-te la lista de restantieri. Oamenii aia nu sunt restantieri pentru ca NU VOR ei sa plateasca, ci pentru ca NU POT.
Tu propui acum ca o familie cu posibilitati materiale reduse sa stea intr-un bloc, sa consume la comun cu ceilalti si sa ramana restantieri pentru ca vrei tu sa faci un gest frumos. Fa gestul frumos si, pe langa apartament, plateste-i aluia si intretinerea. Altfel, pe langa cazul social, vei baga si restul de locatari in datorii.

Da-i unui om un peste si va manca o zi. Invata-l sa pescuiasca si va manc atoata viata.
Andrei
31 aug 22:29
+0
VOTURI
-0
Tb. sa apara si un cretin care sa aiba ceva de comentat si in acest caz... Oamenii astia fac un gest extraordinar de frumos si generos, dar iata ca pt. idiotul de mai sus nu este de ajuns. A gasit el ceva de carait.
Militari
31 aug 21:41
+0
VOTURI
-0
Mda... Doneaza un apartament unui caz social. Suna bine, nu?
Dar intretinerea cine-o va plati? Cazul social? Mai curand va creste numarul restantierilor la intretinere.

Daca vrea sa faca ceva, poate dona apartamentul cui are posibilitatea sa-si plateasca intretinerea, nu cine stie carui "caz social"...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE