Gheorghe Falcă, finul lui Traian Băsescu, divorţeazăPrimarul Aradului, Gheorghe Falcă, divorţează, acţiunea de divorţ fiind introdusă de soţia acestuia, Ela Falcă, după aproape 14 ani de căsnicie. Naşul de căsătorie al celor doi este fostul preşedinte Traian Băsescu.

Gheorghe Falca
Gheorghe Falcă

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, divorţează, soţia acestuia, Ela Falcă, introducând acţiunea de divorţ la Judecătoria Arad, transmite  MEDIAFAX.

Acţiunea de divorţ a fost înregistrată în data de 9 iunie, conform site-ul Judecătoriei Arad, adică la câteva zile după ce Gheorghe Falcă a câştigat cel de-al patrulea mandat consecutiv de primar.

Ela şi Gheorghe Falcă s-au căsătorit în octombrie 2002, naşi fiind preşedintele de atunci al României, Traian Băsescu şi Maria Băsescu. Cei doi au o fetiţă, Anamaria, în vârstă de 9 ani.

Gheorghe şi Ela Falcă nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Gheorghe Falcă a fost cel mai influent membru al PDL Arad, fomaţiune pe care a condus-o o vreme, iar apoi în urma fuziunii cu liberalii, este preşedintele PNL Arad. El este cel mai longeviv primar al municipiului Arad după Revoluţia din 1989 şi al doilea de la 1900 încoace. Înainte de cele trei mandate de primar, în perioada 2000-2004, Gheorghe Falcă a fost şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, iar în perioada guvernării PNL era în cărţi pentru un post de ministru.

Ela Falcă este arhitect de profesie şi este fiica fostului vicepremier Gheorghe Seculici, în prezent preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

Cei doi au apărut împreună, cel mai recent, în public, duminica trecută, când s-au prezentat la vot. Ei au fost însoţiţi de fiica lor.

Etichete: Ela falca, Gheorgeh falcă, Gheorghe Falca divorteaza, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
gigi
10 Jun 18:33
+0
VOTURI
-0
De asta arata Arad-ul ca vai de el si lumea este nemultumita de acest politician.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE