Gheorghe Hagi, la 50 de ani: România m-a format, dar afară am învăţat să fiu profesionistFostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, joi, în ziua în care a împlinit vârsta de 50 de ani, că pentru el cel mai bun lucru pe care l-a făcut a fost să accepte să fie transferat la Steaua, echipă cu care a început să câştige trofee.

Gheorghe Hagi, la 50 de ani: Romania m-a format, dar afara am invatat sa fiu profesionist
Gheorghe Hagi, la 50 de ani: România m-a format, dar afară am învăţat să fiu profesionist

"Prima etapă a fost cea din România, de la echipele de club. Cea mai importantă a fost Steaua, unde am câştigat Supercupa Europei, la primul meci. A fost un succes total, pentru că am şi marcat şi am câştigat un trofeu european. A fost o intrare aşa cum are nevoie un jucător tânăr într-o echipă foarte bună. Cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viaţă a fost transferul la Steaua, pentru că aveam nevoie de o echipă care să mă facă să câştig", a spus Hagi, la emisiunea "Fotbal Club", citat de digisport.ro.

Hagi a vorbit la Digi Sport şi despre perioada petrecută în străinătate, care l-a ajutat să devină cu adevărat un jucător profesionist. "România m-a format, dar afară am învăţat să fiu profesionist. La Real am învăţat foarte multe. În Italia am învăţat atenţia la detalii. La Barcelona am avut parte de fotbalul care îmi place cel mai mult, iar finalul de carieră a fost impresionat, la Galatasaray, unde am jucat cel mai mult şi unde mi-am încheiat cariera cu un alt trofeu european", a explicat el.

Gheorghe Hagi îşi aminteşte cu plăcere de cei 18 ani în care a îmbrăcat tricoul echipei naţionale. "Pentru naţională am jucat de la 14 ani, la juniori, apoi la seniori. Au fost ani frumoşi şi am avut parte de lucruri bune de la început până la sfârşit. A fost un succes total la naţională, unde am jucat 18 ani din ce în ce mai bine", a mai spus Hagi.

Hagi sărbătoreşte împlinirea vârstei de 50 de ani în Turcia, el aflându-se în această perioadă în Antalya într-un stagiu de pregătire cu echipa FC Viitorul.

Etichete: aniversare, Gheorghe Hagi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h