Gheorghe Piperea, ofertat de PNL pentru şefia filialei Bucureşti. Anunţul Adrianei SăftoiuAvocatul Gheorghe Piperea a confirmat că liderii PNL i-au propus să preia conducerea organizaţiei de Bucureşti. Piperea a precizat că nu a luat deocamdată o decizie şi că este interesat de un ''proiect de anvergură naţională''.

Gheorghe Piperea
Gheorghe Piperea
Foto: jurnalul.ro

UPDATE Copresedintele Alina Gorghiu a confirmat faptul ca, impreuna cu Vasile Blaga, a discutat cu avocatul Gheorghe Piperea pentru ca acesta sa ocupe o functia la PNL Bucuresti, insa a afirmat ca nu este "batut in cuie" si ca nu isi doreste sa dea "rateuri", potrivit Digi 24. Gorghiu a admis faptul ca se cauta pentru aceasta functie persoane mai degraba din afara partidului - "oameni de afaceri, de cultura".

"Domnul avocat Piperea e unul dintre cei cu care eu si Vasile Blaga am discutat, in vederea ocuparii uneia dintre aceste functii la nivel de Bucuresti", a declarat Gorghiu joi, adaugand ca nu e nimic batut in cuie" si ca discutiile vor continua.

"Nu vreau sa dam rateuri, sa facem alegeri gresite", a spus ea. "Cautam oameni de afaceri, de cultura, care se pliaza pe ce reprezinta ca valori PNL. Vrem sa deschidem partidul si sa-i atragem pe acei oameni care pana acum au stat pe marginea politicii, desi reprezinta foarte bine valorile liberalismului in spatiul public", a mai spus liderul PNL.

UPDATE Avocatul Gheorghe Piperea condiţionează preluarea conducerii PNL Bucureşti de libertatea de a avea drept de veto în cazul prezenţei unor persoane pe lista PNL pentru alegerile parlamentare din toamnă au precizat surse liberale pentru News.ro, conform cărora Piperea ar urma să deschidă lista liberalilor pentru Senat, iar Daniel Zamfir să fie cap de listă la Camera Deputaţilor.

UPDATE Prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu a declarat, miercuri seară, la B1, că a acceptat propunerea de a intra în cursa pentru numirea la şefia organizaţiei Bucureşti, precizând că nu este exclusă nici varianta şefiei unei filiale de sector, în funcţie de votul din BPN, ea precizând că alegerea conducerii pe Capitală se va face săptămâna viitoare, scrie news.ro.

''Prieteni, zilele trecute am primit o ofertă oarecum surprinzătoare din partea PNL, de a prelua conducerea organizaţiei de Bucureşti. E o provocare. Având în vedere, însă, multiplele proiecte în care sunt implicat, precum şi perspectiva reducerii suplimentare a timpulului alocat familiei (şi aşa insuficient), va spun că nu am acceptat încă propunerea. Trebuie să ştiţi că sub nicio formă nu am pus vreo condiţie de funcţie minimală, aşa cum ar putea rezultă din scenariile şi speculaţiile din presă.

Pe mine nu mă poate scoate din postura actuală ceva meschin, ci un proiect important, de anvergură naţională, aşa cum au fost procesele pe clauze abuzive şi legea dării în plata. Apropo, dezbaterile la această lege mi-au arătat că astfel de lucruri nu se pot face chibiţând pe margine, ci prin implicarea unor actori politici. Desigur că veţi fi de acord cu mine că fără implicarea dlui deputat Zamfir, realitatea, azi, ar fi fost că avem o frumoasă teorie, un proiect bun (aşa cum a fost şi proiectul legii falimentului scris de mine în 2009 şi închis în sertare timp de 5 ani şi, ulterior, abandonat) şi atât'', a scris Piperea pe pagina de Facebook miercuri seara.

El şi-a asigurat prietenii virtuali că indiferent de decizia luată va rămâne ''un om al cetăţii şi un luptător pentru drepturi şi libertăţi, dar şi un aliat al tuturor celor aflaţi în restrişte care mă vor fi chemat în ajutor'' şi le cere sfatul în privinţa deciziei.

''Şi vă asigur că nu agreez nici tipul actual de politică, anacronic şi chiţibuşar, nici multe dintre feţele politice obosite care, în interes naţional şi pentru binele generaţiilor viitoare, trebuie să facă 10 paşi înapoi.

În orice caz, dacă aş decide să mă implic într-un astfel de proiect, aş păstra tandemul cu Dan Zamfir. E evident că a fost un pact reuşit şi nu un act efemer de prestidigitaţie'', a subliniat avocatul.

Sursa: mediafax.ro

Etichete: avocatul Gheorghe Piperea, Gheorghe Piperea, Gheorghe Piperea PNL, Gheorghe Piperea PNL Bucuresti

0/1 COMENTARII
Piperea
16 Jun 10:08
+0
VOTURI
-0
Piperea.. S a mai dus un mit al profesionistului.. S a agitat atata ca sa itnre intr un aprtid faliemntar aflat in curs de disparitie

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h