Gheorghe Zamfir s-a căsătorit în secret cu iubita mai tânără cu 44 de aniDupă aproape 8 ani de iubire cu Nicoleta Beca, trăiţi însă în paralel cu chinul unui divorţ de franţuzoaica Marie Noelle, Gheorghe Zamfir a spus din nou "Da".

Maestrul Gheorghe Zamfir (74 de ani) s-a căsătorit cu iubita sa, cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Beca (30 de ani), într-un cadru extrem de intim. Fericit, Gheorghe Zamfir a oficializat astfel o iubire care durează din 2008 (cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni de televiziune).

Avocata maestrului, Geanina Munteanu-Millet, a povestit cum s-a petrecut evenimentul. "Căsătoria de acum câteva luni a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie", a mărturisit Geanina Munteanu-Millet, citată de click.ro. 

Etichete: casatorie, gheorghe zamfir, nicoleta beca, secret

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE