Ghid de călătorie pentru sărbătorile pascale în cele mai frecventate destinaţii turistice europenePAŞTE 2018. Ministerul Afacerilor Externe a anunţat vineri că pune la dispoziţia cetăţenilor români 'Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile Pascale 2018'.

Ghid de calatorie pentru sarbatorile pascale in cele mai frecventate destinatii turistice europene
Ghid de călătorie pentru sărbătorile pascale în cele mai frecventate destinaţii turistice europene

PAŞTE 2018. Acolo veți găsi recomandări utile în cazul călătoriilor în afara graniţelor României, precum şi un set de informaţii de interes pentru cele mai frecventate destinaţii turistice din această perioadă, respectiv Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Israel, Marea Britanie, Portugalia şi Spania.

PAŞTE 2018. 'Cetăţenii români pot evita eventuale situaţii neplăcute ce pot apărea pe perioada vacanţei sau a concediului lor în străinătate consultând 'Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile Pascale 2018', postat pe pagina web a MAE, la rubrica 'Sfaturi de călătorie', secţiunea 'Ghiduri de călătorie' (http://www.mae.ro/node/1552), precum şi pe pagina de Facebook a Departamentului Consular din cadrul Ministerului Afacerilor Externe', informează MAE într-un comunicat de presă.

Aplicaţia 'Călătoreşte în siguranţă'

PAŞTE 2018. MAE reaminteşte totodată că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia 'Călătoreşte în siguranţă', care poate fi descărcată de pe website-ul MAE (www.mae.ro/app_cs ) pe orice telefon mobil de tip smartphone cu sistem de operare Android sau IOS. Aplicaţia oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale în ţara în care aceştia se află. După descărcarea aplicaţiei se recomandă efectuarea unei actualizări.

 

Etichete: GHID CALATORIE DE PASTE, ghid calatorie sarbatori pascale 2018, Ministerul Afacerilor Externe, paste 2018

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE