Ghiozdane echipate cu rechizite, pentru copiii nevoiaşi din Sectorul 2200 de copii de la centrele de zi din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 2 vor primi ghiozdane echipate cu rechizite şcolare în cadrul campaniei umanitare “Ghiozdanul cu vise” derulate de Dragonul Roșu.

Ghiozdane echipate cu rechizite, pentru copiii nevoiasi din Sectorul 2
Ghiozdane echipate cu rechizite, pentru copiii nevoiaşi din Sectorul 2

„Campania iniţiată de Dragonul Roşu în parteneriat cu Fundaţia Alinare dovedeşte încă o dată că, în sectorul 2, avem parteneri economici de încredere şi ONG-uri care ne sprijină în proiectele sociale derulate de Primăria Sectorului 2, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2. Nu este prima acțiune în care aceşti parteneri ne sunt alături pentru a întinde o mână de ajutor şi a aduce o bucurie copiilor din sistemul de protecţie şi avem toată deschiderea spre proiecte şi campanii viitoare", a declarat Mugur Mihai Toader, primarul Sectorului 2.

Campania se va încheia cu un concert extraordinar susținut de către artiștii Smiley și Andra Gogan la Dragonul Roșu (Promenada MegaShop) în data de 21 septembrie, începând cu orele 11.00.

Etichete: campanie umanitara ghiozdanul cu vise, ghiozdane pentru copii nevoiasi, mugur mihai toader, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE