Gigantul american Kellogg's face angajări la Bucureşti. Lista posturilor disponibileKellogg's, unul dintre cei mai mari producători mondiali de cereale pentru micul dejun, deschide un centru de servicii la Bucureşti, în Floreasca Business Center, şi face angajări în Capitală.

Gigantul american Kellogg's face angajari la Bucuresti. Lista posturilor disponibile
Gigantul american Kellogg's face angajări la Bucureşti. Lista posturilor disponibile
Foto: rewards4mom.com

În biroul local vor lucra specialişti în finanţe care vor gestiona operaţiunile grupului din 20 de state europene.

În prezent, gigantul Kellogg's angajează 55 de finanţişti şi un manager de resurse umane în Capitală, scrie Economica.net.

Candidatul potrivit pentru postul de manager de resurse umane la Kellogg's are studii superioare în Managementul Resurselor Umane sau într-un domeniu conex, preferabil şi un masterat în domeniu, are, de asemenea, expertiză în resurse umane, ştie să opereze în Office - Word, PowerPoint, Excel, şi excelente cunoştinţe de limba engleză.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au certificare Six Sigma sau LEAN şi au experienţă într-o multinaţională şi într-un centru de servicii.

Kellogg's mai angajează şi pe postul de finance pricing and intercompany team lead, finance (OTC) team lead – back office, pe postul de finance deductions & credit associate, pe postul de finance customer accounts & deductions associate, pe poziţia de finance manager – procure to pay şi de finance technical e-invoicing associate.

Mai multe detalii despre celelalte posturi disponibile la Kellogg's, pe Economica.net

Etichete: angajări Bucureşti, locuri de muncă, locuri de muncă București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h