Gigantul american Kellogg's face angajări pentru biroul din BucureştiGigantul american Kellogg's, unul dintre principalii producători mondiali de cereale pentru micul dejun, deschide un centru de servicii în Floreasca Business Center din Capitală, unde a închiriat 2.500 de metri pătraţi încă din 2014. În biroul local al companiei vor lucra specialişti în finanţe care vor gestiona operaţiunile grupului din 20 de state europene.

Gigantul american Kellogg's face angajari pentru biroul din Bucuresti
Gigantul american Kellogg's face angajări pentru biroul din Bucureşti
Foto: rewards4mom.com

În prezent, Kellogg's angajează pe postul de VAT lead, potrivit Economica.net.

Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent de facultate, are acreditare internaţională ACA, CIMA sau ACCA, vorbeşte fluent limba engleză, precum şi una dintre limbile: spaniolă, italiană, germană, franceză; are certificare Six Sigma sau Lean, şi expertiză solidă în contabilitate şi taxe (în mod particular, tva). Lista completă a exigenţelor impuse de angajatorul american pentru acest post, aici.

Kellogg's angajează şi pe posturile de financial accountant, transportation service center manager, record to report finance business partner, lead financial accountant, hyperion systems manager.

Angajatorii ofertează candidaţii români cu salarii competitive, cu tichete de masă, asigurare medicală, schemă anuală de bonusuri, concediu de 23 de zile pe an, program flexibil. 11 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă.

Kellogg's este primul producător de cereale pentru micul dejun din lume. Fulgii de porumb au fost inventaţi şi comercializaţi pentru prima oară de medicul american John Harvey Kellogg, în 1895 şi, în scurt timp, au cucerit Statele Unite ale Americii şi întreaga lume. Grupul Kellogg's are mai bine de 30.000 de salariaţi în cele peste 180 de ţări în care este prezent.

Mai mult pe Economica.net.

Etichete: angajări, angajări Bucureşti, loc de muncă, loc de munca Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE