Gigel Ştirbu, propus la Cultură, prima gafă: Mulţumesc părinţilor pentru numele care mi l-au dat"Sunt extraordinar de mândru de numele meu", a declarat Gigel Ştirbu, propus de PNL pentru funcţia de ministru al Culturii.

Gigel Stirbu, propus la Cultura, prima gafa: Multumesc parintilor pentru numele care mi l-au dat
Gigel Ştirbu, propus la Cultură, prima gafă: Mulţumesc părinţilor pentru numele care mi l-au dat

"Sunt extraordinar de mândru de numele meu şi le mulţumesc părinţilor pentru numele care mi l-au dat", a spus Ştirbu.

Gigel Ştirbu a spus că va avea o misiune dificilă la Ministerul Culturii. "Dacă aţi văzut CV-ul, de ani de zile lucrez în domeniu, am fost secretar de stat în cadrul acestui minister. În mandatul trecut, pentru o bună bucată de vreme, am fost preşedintele comsiei comune pentru UNESCO din Parlament. În acest mandat, deţin preşedinţia comisiei de cultură, artă şi mijloace de informare în masă. Consider că nu trebuie să fiu deţinătorul a del puţin două premii Nobel pentru a fi ministrul Culturii. Sunt convins că sunt o persoană care cunoaşte ministerul destul de bine. Acolo trebuie un bun manager. Este o misiune dificilă, dar sunt convins că voi face faţă", a mai declarat Ştirbu, potrivit realitatea.net. 

Filosoful Andrei Pleşu a fost întrebat vineri ce părere are despre eventuala numire a lui Gigel Ştirbu la Ministerul Culturii, el declarând că nu îl cunoaşte, nu a auzit niciodată de acesta şi că "un Gigel în plus nu mai contează".

Etichete: Andrei Pleşu, gafă, Gigel Știrbu, Ministerul Culturii, ministrul Culturii, PNL, propunere

0/2 COMENTARII
florintaxi
13 dec 16:31
+0
VOTURI
-0
Ar trebui clonat Andrei PLESU si sa conduca 2-3 ministere deoarece astia din USL.......
Gigel
13 dec 16:14
+0
VOTURI
-0
"pentru numele care mi l-au dat"
Pai daca un ministru spune asa ceva, ce pretentii mai poti avea de la cei care scriu anunturi prin magazine, de exemplu?

Acum serios, in tot PNL-ul ala nu se gasea unul care sa stie si el sa vorbeasca corect, eventual si fara zvonuri de contrabanda de alcool?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE