Gigi Becali a preluat marca STEAUA. Ce sumă va plăti Clubului Sportiv al ArmateiDumitru Dragomir, fostul președinte al FRF, a anunțat că Gigi Becali şi Clubul Sportiv al Armatei au ajuns la un acord conform căruia campioana României va putea folosi marca şi sigla deţinute de Armată.

Gigi Becali a preluat marca STEAUA. Ce suma va plati Clubului Sportiv al Armatei
Gigi Becali a preluat marca STEAUA. Ce sumă va plăti Clubului Sportiv al Armatei
Foto: fanatik.ro

"Da, așa se știe! Gigi Becali și oficialii de la CSA Steaua au ajuns la un acord în privința revenirii la normal, sigla și denumirea să fie la Gigi Becali!", a spus Dumitru Dragomir.

"Oficialii de la CSA Steaua și Gigi Becali s-au înțeles în privința preluării mărcii și stemei clubului din Ghencea de două zile, de vineri! Au stabilit termenii în care va fi făcută această cedare a mărcii, dar mai multe detalii sunt cunoscute doar de cei care au fost la masa negocierilor", susţin sursele Fanatik, potrivit romaniatv.net.

Conform acordului, Steaua se va întoarce în Ghencea: "Suma lunară pe care Steaua trebuie să o plătească este sub 50.000 euro lunar. Este o sumă corect față de ce poate să aducă în acest moment brandul Steaua și cât efort financiar necesită pentru performanțe".

Sâmbătă, peste 1000 de steliști au ieșit în stradă, pentru a cere preluarea echipei de fotbal

Etichete: Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, Steaua

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h