Gigi Becali, atacat dur de Radu Banciu: "O să te toc şi o să te fac zdrenţe". Care este motivulJurnalistul Radu Banciu a reacţionat dur după ce Gigi Becali a declarat, într-un comunicat din închisoare, că iese din viaţa publică şi vrea ca presa să nu mai scrie despre el.

Gigi Becali
Gigi Becali

„Gigi a dat un comunicat la gura puşcăriei şi i l-a dat lui Meme. Doi chiori s-au întâlnit şi unul îi dicta celuilalt. Zici că e scrisoarea lui Vanghelie cu Oana Mizil. Gigi, nu se poate să te lăsăm în pace. Nu o să te uit până ajungem pe lumea cealaltă. Nu te iert nici pe tine, nici pe familia ta. Niciodată nu o să ai linişte, decât dacă vii în genunchi şi îţi ceri scuze. Pentru toţi cei pe care i-ai umilit. Acum, s-a întors roata, eşti la mâna noastră", a declarat Radu Banciu în emisiunea pe care o prezintă.

Jurnalistul susţine că va vorbi despre Gigi Becali „când va avea chef". „O să te toc mărunt. Să mă ţii minte toată viaţa, nenorocitule! Cu mine nu-ţi merge, măi, băiatule, o să te toc şi o să te fac zdrenţe cât de jos ai fi, te voi juca în picioare", a mai spus Radu Banciu, citat de gandul.info. 

Gigi Becali a trimis un mesaj către mass-media din România, făcut public, joi, de Mihai Stoica, managerul general al clubului Steaua. "Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica, asa ca va rog din inima sa-mi acordati un minim respect: Lasati-mi familia in pace. Nu ma mai haituti. Ii rog din suflet pe realizatorii de emisiuni sa nu mai comenteze despre mine. Am o pedepasa pe care vreau s-o execut asa cum trebuie. Imi pare rau ca a trebuit sa se termine asa relatia dintre mine si presa". 

Gigi Becali a fost condamnat din nou la închisoare, în dosarul "valiza". Judecătorii au admis, marţi, cererea procurorilor de recurs, în dosarul "Valiza". Omul de afaceri a primit trei ani de închisoare cu executare în dosar. Acesta execută deja pedeapsa de trei ani de închisoare pentru transferul de terenuri de la MApN.

Etichete: ameninţare, atac, Gigi Becali, Radu Banciu, scrisoare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h