Gigi Becali, condamnat să plătească o amendă uriaşă, după ce a pierdut un proces cu CSA la ÎCCJGigi Becali trebuie să plătească o amendă uriaşă, după ce a pierdut procesul intentat de Clubul Sportiv al Armatei (CSA) la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Gigi Becali, condamnat sa plateasca o amenda uriasa, dupa ce a pierdut un proces cu CSA la ICCJ
Gigi Becali, condamnat să plătească o amendă uriaşă, după ce a pierdut un proces cu CSA la ÎCCJ
Foto: libertatea.ro

Gigi Becali a anuntat ca instanta l-a obligat sa plateasca 3 milioane de euro statului roman, impozit pentru folosirea bazei de pregatire din Ghencea in ultimii trei ani. Gigi Becali n-a dorit sa plateasca initial aceasta suma, insa CSA Steaua l-a dat in judecata si a castigat procesul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

"Armata a evaluat arena la 60 de milioane de euro si mi-au spus sa platesc 1,5% pe an impozit pentru ultimii trei ani petrecuti in Ghencea. E adevarat, asa e legea, recunosc ca mi-a scapat si o sa platesc. Am pierdut procesul la Curtea Sprema si trebuie sa mai platesc 3 milioane de euro statului roman. Un milion de euro a fost impozitul pe an, acum platim si penalitati. Nu-i problema, plateste Gigi Becali... El e calul de bataie al Romaniei! Slava lui Dumnezeu, mi-a dat si nu regret!", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Etichete: condamnare, condamnare gigi Becali, Gigi Becali, proces

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE