Gigi Becali mută Steaua din Ghencea la PiperaAproximativ 300 de suporteri stelisti participa la un miting impotriva lui Gigi Becali (Foto: GRUP RC)
Aproximativ 300 de suporteri stelişti participă la un miting împotriva lui Gigi Becali (Foto: GRUP RC)

Steaua isi muta baza de pregatire in Pipera, iar meciurile oficiale vor fi disputate pe National Arena.

"Voi face o baza de antrenament in Pipera, ca tot imi striga lumea sa "plec din Ghencea". Ministerul Apararii a schimbat data limita din 2012 pentru iunie 2011. Am notificare de la Mapn. Mut echipa pe noul stadion "Lia Manoliu", echipa se va antrena in Pipera."

"Eu plec din Ghencea ca si-asa toti zic sa plec de-acolo. O sa inchei o conventie cu MAPN si in trei luni voi lua tot de-acolo. Veti vedea o arena Ghencea in paragina, voi lua nocturna, scaunele, tot. Voi lua tot, pentru ca am castigat la licitatie", a declarat Gigi Becali la gsptv.

Etichete: Ghencea, Gigi Becali, naţional arena, Pipera, Steaua

0/0 COMENTARII
Doru
27 apr 13:25
+0
VOTURI
-0

Pe ce se bazeaza nea Gigi cand spune ca Steaua isi va disputa partidele oficiale pe National?A facut cumva vreun contract cu Primaria,cu Oprescu?Alo,nea Gigi,nu mai vinde pielea ursului din padure!

edy
27 apr 12:24
+0
VOTURI
-0

LUMEA NU REALIZEAZA CA TU BAGI BANI IN STEAUA SI CA,DACA NU ERAI TU STEAUA ERA ECHIPA AUROLACILOR

edy
27 apr 12:21
+0
VOTURI
-0

BRAVO BECALI TOTI AUROLACI STRIGA SA PLECI DIN GHENCEA,LASA STADIONUL SA-L OCUPE AUROLACII,IN BUCURESTI 30%SUNT AUROLACI,ESTE CEL MAI BINE SA VEDEM CINE DRAKU MAI STRIGA SA PLECI DIN PIPERA

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE