Gigi Becali, victorie în instanţă împotriva PRO TV. Magistraţii au impus restricţii postului TVGigi Becali şi familia sa au obţinut o victorie uriaşă în instanţă în faţa PRO TV. Decizia Curţii de Apel este definitivă. Astfel, postul TV nu mai are voie să difuzeze imagini cu patronul Stelei "în cadrul activităţilor private".

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali, soţia sa Luminiţa şi fiicele lor au obţinut o victorie importantă în instanţă. Astfel, patronul Stelei, soţia Luminiţa şi fetele Theodora, Alexandra şi Cristina, din postura de reclamanţi, au reuşit să blocheze difuzarea de imagini tv, la PRO TV, cu ei, în cadru privat. Ei au reclamat lezarea intimităţii, iar Curtea de Apel Bucureşti le-a dat dreptate, potrivit wowbiz.

"Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în parte sentinţa civilă apelată, în sensul că: Obligă pârâta S.C.PRO TV S.R.L. să nu publice orice fotografii sau înregistrări video, în care reclamanţii sunt prezentaţi în cadrul activităţilor private de natura celor anterior indicate (...), precum şi să nu remită spre difuzare, aceste înregistrări, în cadrul unor emisiuni TV, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.45891/3/2015 înregistrat pe rolul Tribunalului Bucureşti, Secţia a IV-a Civilă. Păstrează celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate Definitiva", se arată în decizia Curţii.

Etichete: Gigi Becali, pro tv, proces becali, proces gigi belcai protv, proces protv, protv

0/2 COMENTARII
elena
19 apr 12:56
+0
VOTURI
-0
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: mami_meda@yahoo.com
Stick
18 apr 13:20
+0
VOTURI
-0
Consider ca e un lucru bun...(Pseudo)reporterii sportivi de la PROTV si SPORT.RO nu faceau altceva decat sa inceapa si sa termine orice calup de stiri sportive cu imagini cu Becali...Au fost exasperanti, poate ce de acum o sa inceapa sa difuzeze si ei stiri INTR-AVERVAR sportive...!!! Cu toate ca, la cat de lipsiti de profesionalism sunt, e putin probabil...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h