Gimnastică: Cătălina Ponor, medaliată cu bronz la bârnă, la Europenele de la BernaGimnasta Cătălina Ponor a obţinut, duminică, medalia de bronz în finală la bârnă, la Campionatul European de la Berna, titlul continental fiind câştigat de rusoaica Alia Mustafina.

Catalina Ponor
Cătălina Ponor

Cătălina Ponor a intrat prima în finala de la bârnă, iar evoluţia ei a fost notată cu 14,266, cu care a obţinut medalia de bronz. Medalia de aur a fost câştigată de Alia Mustafina (Rusia, 15,100), iar pe podium a mai urcat Marine Boyer (Franţa, 14,600), scrie news.ro.

Cătălina Ponor (28 de ani) obţine a 11-a medalie europeană (7 aur, 2 argint, două de bronz), cinci dintre acestea fiind la bârnă.

Ponor va evolua şi în finală la sol, duminică România mai având reprezentare în finalele pe aparate la junioare (sol, sărituri şi bârnă). În primele finale ale zilei la senioare, Giulia Steingruber a câştigat medalia de aur la sărituri (Elveţia, 14,983), iar Rebecca Downie (Marea Britanie, 15,500) a fost prima la paralele.

Sâmbătă, echipa României s-a clasat pe locul 6 în finala probei, medalia de aur fiind cucerită de Rusia. De asemenea, în competiţia junioarelor, echipa tricolorelor mici a obţinut medalia de bronz. În concursul individual-compus rezervat junioarelor, Carmen Ghiciuc s-a clasat, vineri, pe locul 8, iar Ioana Crişan pe locul 9.

La ediţia din 2014, echipa României a cucerit medalia de aur, fiind urmată pe podium de Marea Britanie şi Rusia, iar echipa tricoloră de junioare a obţinut, de asemenea, medalia de bronz, după Rusia şi Marea Britanie.

Etichete: Campionatul European de la Berna, cătălina ponor, catalina ponor bronz, catalina ponor medalie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h