UPDATE Cererea de eliberare condiționată a lui Giovani Becali, amânată pentru 22 ianuarieUPDATE Magistrații Tribunalului Constanța au amânat pentru 22 ianuarie pronunțarea în privința eliberării condiționate din penitenciar a lui Ioan Becali, condamnat în dosarul transferurilor în fotbal, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituției, Lucian Lică.

Giovani Becali afla, vineri, daca va fi eliberat conditionat
Giovani Becali află, vineri, dacă va fi eliberat condiţionat

UPDATE: Tribunalul a amânat pentru 22 ianuarie pronunțarea privind eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali Decizia judecătorilor va fi una definitivă.

Pe 12 noiembrie, magistrații Judecătoriei Medgidia au dispus eliberarea condiționată a lui Ioan (Giovani) Becali, care execută o pedeapsă de 6 ani și 4 luni de închisoare la Penitenciarul Poarta Albă.

Instanța a admis în noiembrie propunerea de eliberare condiționată a lui Ioan Becali, propunere formulată de comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul penitenciarului din județul Constanța, după ce, pe 29 octombrie, Judecătoria Medgidia a dispus eliberarea condiționată în urma admiterii cererii formulată în acest sens de către condamnat.

Decizia judecătorilor a fost contestată de procurori. Ioan Becali a fost condamnat în dosarul transferurilor, în martie anul trecut, alături de alți reprezentanți ai fotbalului românesc.

Luna trecută, pe numele lui Ioan Becali a fost emis un mandat de arestare preventivă după ce DNA l-a acuzat că ar fi mituit-o, împreună cu Victor Becali și Cristian Borcea, pe judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul București.

Sursa: romaniatv.net

Etichete: eliberare condiţionată, Giovani Becali

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE