GOOGLE DOODLE. Logo special pentru ANIVERSAREA GOOGLE. Motorul de căutare a împlinit 17 aniGOOGLE DOODLE. GOOGLE şi-a modificat logoul pentru a marca cea de-a 17-a aniversare a sa. În noul GOOGLE DOODLE apar, printe altele, un computer cu coif și două baloane.

GOOGLE DOODLE. Logo special pentru ANIVERSAREA GOOGLE. Motorul de cautare a implinit 17 ani
GOOGLE DOODLE. Logo special pentru ANIVERSAREA GOOGLE. Motorul de căutare a împlinit 17 ani

GOOGLE DOODLE. Motorul de căutare Google împlinește 17 ani. Google Inc. a fost fondată în 1998 de doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin.

Google oferă o metodă simplă şi rapidă de găsire a informaţiilor pe internet, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri. Zilnic, motorul de căutare este consultat de milioane de oameni din întreaga lume.

GOOGLE DOODLE.  Doodle-urile sunt reprezentări ocazionale ale logoului afişat pe prima pagină Google (www.google.ro), ce au acompaniat de-a lungul anilor toate căutările online făcute de utilizatorii Google din întreaga lume.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

GOOGLE DOODLE.  În 1998, fondatorii Google - Larry şi Sergei au participat la festivalul Burning Man din deşertul Nevada. Pentru că au vrut să-şi anunţe utilizatorii că vor fi plecaţi în acea perioadă, au adăugat emblema festivalului în spatele logoului Google. Primul doodle astfel creat a fost unul relativ simplu, dar ideea de a decora logoul companiei cu ocazia unor evenimente extraordinare a fost neaşteptat de bine primită de către utilizatorii Google, care au apreciat natura jucăuşă a acestor modificări.

Sursa: Digi24.ro.

Etichete: aniversare, google, google doodle, logo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h