GOOGLE le urează utilizatorilor un "AN NOU FERICIT!", printr-un LOGO special de ANUL NOUAN NOU FERICIT! Motorul de căutare GOOGLE şi-a modificat logo-ul de pe pagina sa principală, în ultima zi a anului 2014, pentru a le ura utilizatorilor săi un "AN NOU FERICIT!".

GOOGLE le ureaza utilizatorilor un "AN NOU FERICIT!", printr-un LOGO special de ANUL NOU
GOOGLE le urează utilizatorilor un "AN NOU FERICIT!", printr-un LOGO special de ANUL NOU
Foto: compania

"AN NOU FERICIT!" este mesajul care apare pe prima pagină a motorului de căutare GOOGLE şi poate fi distribuit, prin intermediul unui buton special, atât prin E-MAIL, cât şi pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter.

AN NOU FERICIT! De asemenea, pe prima pagină a motorului de căutare apar literele care formează cuvântul Google, urmate de cifrele care alcătuiesc anul 2014.

Logo-ul pregătit de Google pentru a marca ANUL NOU prezintă, într-un mod interactiv, literele care formează numele motorului de căutare. Totodată, anul 2014 este împodobit cu diverse elemente, precum o găleată din care curge apă pe cifra 2 şi o minge de fotbal pe cifra 4, obiect care se regăseşte şi printre literele care alcătuiesc cuvântul Google.

AN NOU FERICIT! Dacă utilizatorii dau click pe pagina principală a motorului de căutare, pot afla care au fost subiectele populare, pe motorul de căutare, în 2014. Pentru România, cele mai populare subiecte au fost "Simona Halep", "Rezultate Bac 2014", "Eurovision 2014", "Robin Williams" şi "Alegeri Prezidentiale 2014", în timp ce la nivel global în topul căutărilor s-au aflat subiecte precum "Robin Williams", "World Cup", "Ebola", "Malaysia Airlines" şi "ALS Ice Bucket Challenge", scrie Realitatea.net.

Etichete: AN NOU FERICIT, Anul Nou, google, google doodle, logo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE