Gorghiu: Dacă Oprea nu lămureşte urgent situaţia nu există altă soluție decât demisia sau demitereaAlina Gorghiu, copreședintele PNL, a declarat, joi, că ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, trebuie să lămurească urgent situaţia privind moartea poliţistului care însoţea coloana oficială în care el se afla. În caz contrar, Gorghiu spune că nu există o altă soluţie decât demisia sau demiterea. Copreşedintele PNL i-a mai reproşat lui Oprea că a minimalizat o tragedie printr-un comunicat vag al Poliţiei Capitalei.

Gorghiu: Daca Oprea nu lamureste urgent situatia nu exista alta solutie decat demisia sau demiterea
Gorghiu: Dacă Oprea nu lămureşte urgent situaţia nu există altă soluție decât demisia sau demiterea
Foto: Facebook

"Nu așa se face domnule vicepremier Oprea, ministru al Afacerilor Interne! Nu se așteaptă două zile, să vă mai gândiți dacă este cazul sau nu să admiteți că polițistul care a decedat făcea parte din coloana dumneavoastră oficială. Nu se poate ca printr-un vag comunicat al Poliției Capitalei să minimalizați o tragedie. Trebuie să furnizați familiei, opiniei publice, colegilor polițiști toate informațiile necesare: ce activitate a avut loc, de ce era necesară deplasarea în regim de coloană oficială, cu ce viteză se deplasa coloana?", a scris Gorghiu joi pe Facebook.

Copreşedintele PNL a revenit apoi pe pagina sa de socializare, precizând că, dacă nu se lămureşte situaţia, Oprea ar trebui să-şi dea demisia. "Dacă vicepremierul Gabriel Oprea nu lămurește urgent și complet toată situația nu există altă soluție decât demisia sau demiterea acestuia", a mai scris Gorghiu.

Ea i-a mai cerut lui Gabriel Oprea să revină asupra exercițiului de comunicare. "O politică responsabilă înseamnă asumare și transparență, așa că vă solicit să reveniți asupra exercițiului de comunicare cu care sunteți dator opiniei publice", a completat Gorghiu.

Poliția Capitalei a anunțat joi că polițistul Bogdan Cosmin Gigină, care a decedat marți în urma unui accident de motocicletă, se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Etichete: alina gorghiu, demisie, gabriel oprea, politist mort

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE