Gorghiu: Nu voi solicita pază de la SPP, deși ordonanța de urgență a Guvernului prevede acest lucruCopreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, pe Facebook, că nu va solicita pază de la SPP, deși ordonanța de urgență a Guvernului prevede asta şi pentru şefii de partide.

Alina Gorghiu: PNL va solicita ALDE si UNPR sa regandeasca parteneriatul cu PSD
Alina Gorghiu: PNL va solicita ALDE și UNPR să regândească parteneriatul cu PSD
Foto: Facebook

Potrivit ordonanței de urgență, președinții de partide parlamentare au dreptul la escortă din partea Serviciului de Protecție și Pază.

„Nu voi solicita pază de la SPP, deși ordonanța de urgență a guvernului deschide această posibilitate pentru liderii de partide. Nu am beneficiat niciodată de pază și protecție și cred că ea trebuie rezervată doar demnitarilor de rang înalt. Cu decență și fără abuzuri", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

 

Nu voi solicita pază de la SPP, deși ordonanța de urgență a guvernului deschide această posibilitate pentru liderii de...

Posted by Alina Gorghiu on Wednesday, October 28, 2015

Ordonanța de urgență a fost avizată în CSAT și semnată de președintele Klaus Iohannis. Solicitat să comenteze această ordonanță, șeful statului a spus, într-o conferință de presă, că ordonanța i s-a părut „o idee bună" și că inițiatorul acesteia a fost SPP.

Etichete: alina gorghiu, pază, SPP

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h