Gorghiu: Solicităm dizolvarea Parlamentului și organizarea de alegeri anticipateCo-președintele PNL, Alina Gorghiu, a anunțat joi mandatul cu care PNL va merge la consultările de la palatul Cotroceni. PNL cere dizolvarea Parlamentului și organizarea de alegeri anticipate. 

Alina Gorghiu si Vasile Blaga
Alina Gorghiu şi Vasile Blaga

"Mandatul cu care merge PNL la consultări este acela de a solicta organizarea de alegeri anticipate. Cerem dizolvarea parlamentului și olrganizarea de alegeri anticipate. Actuala coaliție nu mai are niciun fel de legitimitate pentru a conduce România. Avem nevoie de această finalitate pentru sănătatea democrației din România", a declarat co-președintele PNL, Alina Gorghiu. 

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru joi și vineri partidele și formațiunile parlamentare la consultări pe tema numirii premierului care-l va înlocui pe Victor Ponta, informează Administrația Prezidențială.

De asemenea, șeful statului a anunțat joi, că în premieră va fi consultată și societatea civilă. "Voi convoca pentru vineri după-amiază un grup care reprezintă socitatea civilă și strada. Vreau să le cunosc părerile și opțiunile. În felul acesta voi cunoaște atunci când voi lua o decizie și opțiunile partidelor politice și pe cele ale societății civile", a declarat, joi, președintele Klaus Iohannis. 

Etichete: alina gorghiu, consultări, PNL, premier interimar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE