Gorghiu vrea ca acuzațiile lui Ponta privind ofițerii acoperiți să fie investigate de ParlamentAlina Gorghiu susține că acuzaţiile lansate de fostul premier Victor Ponta pe tema ofiţerilor acoperiţi care vor să preia puterea în PSD ar trebui investigate de comisiile parlamentare de control ale SRI şi SIE.

Gorghiu vrea ca acuzatiile lui Ponta privind ofiterii acoperiti sa fie investigate de Parlament
Gorghiu vrea ca acuzațiile lui Ponta privind ofițerii acoperiți să fie investigate de Parlament
Foto: radiocraiova.ro

''Partidele, inclusiv PSD, trebuie să funcţioneze în afara oricăror suspiciuni de ingerinţe nelegitime în activitatea lor, cum ar fi cele ale serviciilor de informaţii. Cel mai probabil, domnul Victor Ponta, aflat la rândul său într-un raport dificil cu justiţia, nu a dorit altceva decât să insinueze că frăţia oamenilor cu probleme penale din PSD trebuie continuată, în faţa unor inamici imaginari. Ne-am obişnuit cu această tactică a liderilor PSD de a inventa duşmani închipuiţi, atunci când se confruntă cu o situaţie politică dificilă. Pe de altă parte, chiar dacă ne-am obişnuit cu toţii cu acuzaţiile fără temei, cu minciunile fostului premier, în acest caz este vorba chiar de foştii săi colegi de conducere! Astfel de acuzaţii grave trebuie să fie investigate de Parlament'', a scris Gorghiu duminică pe Facebook.

Ea le-a cerut comisiilor parlamentare de control ale SRI şi SIE ''să facă puţină lumină printre acoperiţii PSD''.

''Nu ştiu de ce tac, nici nu ştiu dacă vor face faţă unei asemenea provocări. Dacă e necesar, să-l audieze pe fostul prim-ministru pentru a cere mai multe amănunte cu privire la declaraţiile sale publice care îi vizează pe membrii conducerii PSD. De asemenea, domnul Liviu Dragnea trebuie să precizeze clar dacă, din punctul domniei sale de vedere, afirmaţiile domnului Ponta sunt sau nu adevărate. Eu, una, nu ştiu ce e mai la modă în conducerea PSD: că eşti condamnat sau că eşti acoperit?'',adaugă copreşedintele PNL.

Problema ''ofiţerilor'' din PSD a fost ridicată de Victor Ponta după sentinţa definitivă primită de Liviu Dragnea. Fostul premier a scris următoarele:

''Pentru că am văzut interpretarile din presă vreau să precizez că atunci când am scris de 'ofiţerii' care vor să preia puterea în PSD NU mă refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepreşedinte PSD, fost ministru în Guvern (dacă va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!''

Etichete: alina gorghiu, ofiţeri acoperiţi, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE