GPS-ul arată că la Colectiv s-au prezentat ambulanțe private, dar nu au fost lăsate să intervinăCătălin Tolontan face noi dezvăluiri despre noaptea tragică de la Colectiv. Două ambulanțe, de la BGS și de la Sanador, s-au prezentat să intervină la locul incendiului, dar nu au fost lăsate de autorități. Secretarul de stat Raed Arafat este ostil ambulanțelor private, susțin sursele citate de tolo.ro. 

Care este acum starea victimelor din clubul Colectiv, internate la Spitalul Militar
Care este acum starea victimelor din clubul Colectiv, internate la Spitalul Militar
Foto: fanatik.ro

Raed Arafat, spunea, la câteva zile de la incendiu: "Deci. Zvonurile astea sînt lansate. La fiecare caz se lansează zvonuri, mai ales cu sectorul privat. Că ce bine ar fi dacă sectorul privat era acolo! Deci haideți să ne înțelegem clar: legislația ne permite să-i chemăm și chiar să-i chemăm obligatoriu să vină și după care să-i decontăm. N-avem nici o problemă. Asta-i legea numărul 95. Nimeni n-a zis privatul să nu intervină!". 

Tolo,ro publică date care confirmă că o mașină a BGS a fost în acea noapte, la aproximativ o oră după catastrofă, chiar pe strada care mărginește zona intervenției.

Și n-a fost singura ambulanță privată de la fața locului!

O mașină de la Sanador a reușit chiar să pătrundă dincolo de primul cordon.

Ambele ambulanțe private au fost însă blocate, pînă la urmă, de poliție, care le-a întors și le-a trimis, goale, pe drumul lor.

"Cînd am aflat de incendiu, am păstrat cinci mașini libere și le-am comunicat celor de la ISU, prin 112, că sîntem gata să intervenim", povestește o sursă din BGS. Și ce v-au răspuns? "Nimic".

0/1 COMENTARII
Sandu al-III-lea
17 Dec 18:14
+0
VOTURI
-0
E clar ca a fost manarie la Colectiv.Mana criminala acoperita de autoritati.De fapt ca sa ma exprim mai exact si pe intelesul tuturor a fost ordin din afara tarii pentru rasturnarea guvernului.Actiune tipic masonica atunci cand ceva le sta in cale sau nu le convine.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE