GRĂDINA CU FILME din curtea creart se redeschide sâmbătă, 16 maiAmenajata intr-o maniera ce reproduce atmosfera gradinilor de vara din marile centre culturale europene, Gradina cu Filme este un proiect aflat la a doua editie care isi propune sa aduca auditoriului cinefil filme consacrate ale artei cinematografice, intr-un spatiu neconventional.

GRADINA CU FILME din curtea creart se redeschide sambata, 16 mai
GRĂDINA CU FILME din curtea creart se redeschide sâmbătă, 16 mai

Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, invita bucurestenii sambata, 16 mai 2015, incepand cu ora 21:00, la deschiderea Gradinii cu Filme- Cinema & More, situata in curtea creart, din strada Lahovary nr.7(zona Piata Romana).

Din punct de vedere tehnic, Gradina cu Filme – Cinema & More, a fost dotata cu un ecran ce-l reproduce pe cel din vechile sali de cinema, cu un proiector special, ce ofera o claritate foarte buna a imaginii, si cu un foarte bun sistem de sonorizare.

NOUTATI IN GRADINA

Filmul, momentele de stand up comedy, muzica live si piesele de teatrul fac parte din oferta variata pe care organizatorii o pun la dispozitia publicului. Sunt seri dedicate filmului, cu proiectii de calitate precedate de dezbateri, cu invitati din lumea cinematografiei unde oamenii prezenti sunt invitati sa participe activ, seri de stand up comedy, seri cu muzica live si piese de teatru.

PROIECTII DE FILME

Lunea, martea, miercurea (ora 20:30) si duminica (ora 21:30) sunt rezervate filmelor de marca. Inaintea proiectiei de miercuri vor avea loc discutii libere despre lumea filmului, moderate de jurnalistul si criticul de film Ileana Birsan alaturi de cineastii invitati. Actori, regizori si directori de imagine vor impartasi din experientele lor de pe platourile de filmare, isi vor spune parerile legate de productii de cinema si despre cum trebuie privit un film pentru a-l aprecia la adevarata sa valoare. Abordarea temelor va fi relaxata, amicala, iar publicul este invitat sa participe activ, sa intrebe, sa completeze sau sa-si expuna propriile pareri.

STAND-UP COMEDY powered by CLUB 99

Joia si sambata e momentul pentru comedie! Teo, Vio, Costel si alti membri ai Clubului 99 vor sustine momente de stand-up comedy in Gradina, pe tot parcursul verii, de la ora 21:00.

ELECTRO ACOUSTIC GARDEN

In fiecare vineri, incepand cu ora 20:30, Gradina cu Filme va gazdui ELECTRO Acoustic GARDEN, un proiect muzical inedit care va avea ca invitati solisti si trupe de top din Romania. Astfel, in luna mai vor concerta la Gradina trupele URMA – pe 22 mai si OCS – pe 29 mai.

U.N.A.T.C. prezinta

Duminica este rezervata pieselor de teatru produse de U.N.A.T.C „I. L. Caragiale" care incep la ora 20:00 si proiectiilor de film ce vor avea loc dupa acestea, la ora 21:30. Spectacole precum „Amintiri" de Alexei Arbuzov, „Sylvia" de A. R. Gurnex si „Norman" de Alan Ayckbourn sunt doar primele dintr-un sir de productii de succes ce vor avea loc vara acesta la Gradina cu Filme.

Detalii despre program si informatii noi gasiti pe paginile de Facebook AICI și AICI.

Etichete: Bucureşti, CreArT, ELECTRO Acoustic GARDEN, Grădina cu Filme, Piața Lahovari, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE