"Grădină de citit", deschisă în centrul Capitalei, începând de duminicăBiblioteca Metropolitană București a amenajat o grădină pentru cei îndrăgostiți de lectură chiar în centrul Capitalei, în Piața Amzei. "Grădina de citit" este un spaţiu public, deschis zilnic între orele 09.00 – 21.00, unde oricine se poate bucura de umbra, culoare, WiFi gratuit.

Gradina de citit din centrul Capitalei
Grădina de citit din centrul Capitalei

"Grădina de citit" a fost amenajată în curtea Bibliotecii Metropolitane din strada Tache Ionescu nr 4, sector 1. Noul spațiu se va deschide oficial pe 20 iulie și va rămâne deschis zilnic între orele 09.00 – 21.00.

Spaţiul a fost amenajat, decorat şi colorat cu ajutorul voluntarilor, iar în fiecare weekend vor fi organizate evenimente culturale şi creative pentru toate gusturile şi vârstele.

“Cu Grădina de citit încercăm să creăm un spaţiu fain în care fiecare să poată contribui la procesul de creaţie – de aceea am pornit de la ce ne-au spus oamenii că şi-ar dori să aibă şi să facă. Am avut noroc de voluntari implicaţi şi creativi, cărora nu pot decât să le mulţumesc din suflet şi pe care sper să îi avem alături de noi şi în continuare. Îi aşteptăm pe toţi bucureştenii curioşi să ne calce pragul. Bineînţeles, ne-am bucura dacă ar aduce cu ei o plantă în ghiveci pe care să o găzduim în Grădina de citit”, a spus Anca Râpeanu, director general al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti.

Etichete: Biblioteca Metropolitana Bucuresti, Piaţa Amzei

0/1 COMENTARII
Cititorul
16 iul 04:56
+0
VOTURI
-0
Ne-am bucura dacă şi în parcuri ar exista mici biblioteci. Sau măcar locuri special amenajate pentru citit.
Poate aşa va fi stimulat cititul.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE