Grădiniţa privată din Cotroceni unde directoarea bătea copiii a fost ÎNCHISĂGrădinița Flipper din Cotroceni a fost închisă. Directoarea grădiniţei este acuzată că îi lovea pe cei mici, împotriva ei fiind depuse şase plângeri la poliţie.

Gradinita din Cotroceni a fost inchisa
Gradiniţa din Cotroceni a fost închisă

După ce imaginile în care directoarea lovea copiiii au apărut în presă, grădiniţa din Cotroceni a fost închisă, relatează Antena 3. 

Directoarea Grădiniţei "Flipper" din cartierul Cotroceni din Capitală, Ioana Neagu, a fost acuzată că a bătut mai mulţi copii. Şase plângeri au fost depuse la Poliţie împotriva directoarei. Poliţia a deschisă anchetă, iar Avocatului Poporului  s-a autosesizat în acest caz.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al municipiului Bucureşti a declarat că grădiniţa în cauză nu este acreditată şi autorizată.

CITEŞTE ŞI NOI PLÂNGERI împotriva directoarei de la grădiniţa Flipper. Dezvălurile făcute de tatăl unor copii

Tatăl a doi dintre copiii abuzaţi la grădiniţa Flipper a oferit detalii şocante despre ceeea ce se întâmpla în instituţia de învăţământ care funcţiona ilegal, neavând autorizaţie. Bărbatul povesteşte că cei mici nu primeau foarte multă apă la grădiniță, pentru a nu merge des la baie. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din grădiniţa privată se vede clar cum directoarea ia de păr un copil şi îl loveşte cu palmele peste faţă, apoi îl târăşte într-o loc mai ferit unde îl bruschează în continuare.

În altă secvenţă, directoarea intră brusc în dormitorul în care copiii sunt puşi să doarmă şi ia doi copii de mână şi îi bruschează. Totul a ieşit la iveală după ce copiii au ajuns acasă plini de vânătăi şi le-au povestit părinţilor că au fost loviţi de directoare. Revoltaţi, părinţii au depus plângere la poliţie, însă femeia neagă totul.

Etichete: copii batuti gradinita, directoare Flipper, grădiniţă Bucureşti, gradinita Cotroceni, gradinita flipper

0/1 COMENTARII
Andy
29 Mar 12:20
+0
VOTURI
-0
A fost inchisa? Pe bune! Dar de ce a functionat pana acum?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE