Graficul lucrărilor de modernizare a aparatelor de taxare, la stațiile de metrou cu un singur accesMODERNIZARE STAŢII METROU. Metrorex informează publicul călător în legătură cu graficul final pentru desfășurarea lucrărilor de modernizare a instalațiilor de control-acces la stațiile de metrou cu un singur acces.

Metrorex
Metrorex

 Lucrările de modernizare a aparatelor de taxare la stațiile de metrou cu un singur acces, se vor desfășura succesiv, în perioade diferite de timp, după cum urmează:

· Pipera: 15 iulie – 21 iulie 2017

· Constantin Brâncoveanu: 22 iulie – 28 iulie

· Aurel Vlaicu: 29 iulie – 4 august 2017

· Piața Victoriei 2: 5 august – 11 august

· Basarab 1: 12 august – 18 august

· Tineretului: 19 august – 25 august

· Dimitrie Leonida: 26 august – 1 septembrie

· Apărătorii Patriei: 2 septembrie – 8 septembrie

· Costin Georgian: 9 septembrie – 15 septembrie

· Berceni: 16 septembrie – 22 septembrie

· Pantelimon: 23 septembrie – 29 septembrie

Metrorex a informat autoritățile locale și RATB referitor la perioadele când se vor executa lucrări în stațiile cu un singur acces și, totodată, a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață.

Pentru ca disconfortul resimţit de călători să fie minim, graficul lucrărilor la stațiile de metrou cu un singur acces a fost stabilit în funcție de perioadele cu trafic scăzut, ca urmare a vacanțelor școlare și a concediilor.

Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu începerea lucrărilor într-o zi de vineri, după terminarea programului normal de lucru al Metrorex şi după ce ultimii călători vor părăsi staţia de metrou. Lucrările de modernizare a staţiilor de metrou se desfășoară atât ziua, cât și noaptea, acolo unde procesul tehnologic permite acest lucru.

Deschiderea staţiei pentru publicul călător se va realiza în timpul programului normal de lucru, în ziua de sâmbătă a săptămânii următoare.

Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistenţa necesară călătorilor.

Etichete: Metrorex, metrou, modernizare metrou, program lucrari metrorex

0/7 COMENTARII
George
09 iul 02:04
+0
VOTURI
-0
@Cris In legatura cu bipaitul; nu este fara motiv, poarta are niste senzori care o fac sa bipaie atunci cand cineva vrea sa intre fara sa se fi validat calatoria sau daca mai multe persoane vor sa intre in acelasi timp. Mi s-a intamplat si mie sa bipaie "fara motiv", pana cand mi-am dat seama ca ma obisnuisem de la aparatele vechi sa ma duc in fata in timp ce se valida calatoria.
Anddy
23 iun 12:04
+0
VOTURI
-0
De cand au fost inlocuite, cele noi fac probleme cartelei. Cartela mea deobicei are probleme la statiile Titan si Dristor. Cand validez la Aurel Vlaicu totul revine la normal! Agata undeva banda magnetica cele noi. Si stau si racai cu unghia pe acea banda magnetica neagra.
vasile
09 iun 09:33
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala lucru part-time: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: vasileiuliu@gmail.com
vasile
07 iun 22:30
+0
VOTURI
-0
Oferta speciala lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: vasileiuliu@gmail.com
Ady
21 mai 08:34
+0
VOTURI
-0
@ Valentin
Nu-l lua in seama pe Cris. Apar, periodic, cativa troli, gen Cris, Fox sau nnvx, fiecare cu "problemele" lor. Cris are mereu impresia ca se fura si orice trebuie distrus, Fox are problemele lui cu redactorii B365, iar nnvx are obsesiile lui cu peroanele statiilor de tramvai. Ceva util nu zic oamenii astia, ci doar se descarca aici. Probabil ca n-au familii si doar aici se simt ascultati de cineva. Imi pare rau pentru ei, dar le trebuie ajutor profesionist. Viata pe retelele sociale nu e viata.
Valentin
19 mai 19:54
+0
VOTURI
-0
@ Cris : nu stiu cum de tu apari pe aici cu cate o problema. Eu nu am avut niciodata probleme pe aparatele noi, iar intervalul de timp pt retinerea cartelei e relativ acelasi ca pe modelele vechi. Ideal era sa puna si porti mai inalte, cum sunt in Italia, sa nu sara neplatitorii peste ele.

Printre statiile cu 2 accese nu trebuia sa fie si Mihai Bravu?
Cris
19 mai 19:41
+0
VOTURI
-0
Noile aparate s-au cam dovedit un fiasco. Cartela trebuie introdusa invers, e retinuta mai mult decat trebuie in aparat, uneori aparatul nu o recunoaste iar poarta incepe sa bipaie fara motiv. E posibil ca cineva de la Metrorex sa-si fi luat spagi din acest contract. Daca as fi in locul presei as investiga daca achizitia s-a facut corect. Firma care le-a montat nu are nicio vina. Aparatele in sine sunt de calitate redusa. Nu va luati dupa aspect. Normal ca arata mai bine ca cele vechi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE