Graţiela Gavrilescu: Bucureştiul va avea Plan Integrat de Calitate a Aerului aprobat în luna maiMinistrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a dat asigurări joi că Bucureştiul va avea Plan Integrat de Calitate a Aerului aprobat la sfârşitul lunii mai.

Statii pentru masurarea calitatii aerului in Bucuresti
Staţii pentru măsurarea calităţii aerului în Bucureşti

Alături de comisarul european pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit, Karmenu Vella, ministrul Gavrilescu a prezentat subiectele discutate în cadrul întâlnirii: subiecte despre economie circulară, ce înseamnă creşterea recliclării deşeurilor în România.

"Un subiect extrem de important a fost legat de calitatea aerului. Am prezentat situaţia celor trei municipii din România, respectiv Bucureşti, Iaşi şi Braşov. Situaţia la zi este că Planul Integrat de Calitate a Aerului Bucureştiului tocmai a intrat pe calea cea bună, în sensul că este în dezbatere publică şi că undeva la sfârşitul lunii mai va fi aprobat de către Consiliu şi toate măsurile care sunt incluse în acest plan sunt foarte bine gândite, astfel încât să nu mai avem niciun fel de probleme cu acest emisii de PM10 (...) Imediat după ce aceste planuri vor fi aprobate prin Hotărâri de consilii, vom notifica Comisia Europeană, astfel încât să putem să ne ţinem de punctajul pe care l-a făcut împreună şi de acord cu domnul comisar Vella", a declarat Graţiela Gavrilescu.

Etichete: calitatea aerului, CALITATEA AERULUI BUCURESTI

0/2 COMENTARII
Kennethpearf
04 Mar 00:21
+0
VOTURI
-0
Pozitiv - это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
Сайт: http://workle.website/74
DavidVorne
28 Feb 11:35
+0
VOTURI
-0
«Папиловит» — быстро и безопасно избавит от любых папиллом и бородавок.
Наш сайт: http://workle.website/4r

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE