GRATUIT: CINEMA ÎN AER LIBER, în parcul Titan. Filmul „Stockholm" rulează vineri, 7 augustFilmul „Stockholm" va putea fi vizionat gratuit, vineri, 7 august, în parcul Titan, în cadrul evenimentului „Cinema în aer liber".

GRATUIT: CINEMA IN AER LIBER, in parcul Titan. Filmul „Stockholm" ruleaza vineri, 7 august
GRATUIT: CINEMA ÎN AER LIBER, în parcul Titan. Filmul „Stockholm" rulează vineri, 7 august
Foto: Primăria Sectorului 3

Bucureştenii sunt aşteptaţi vineri, 7 august, de la ora 21.30, în parcul Titan, la proiecţia filmului „Stockholm".

Concert Robin & The Backstabbers, vineri, în parcul Alexandru Ioan Cuza

Dramă cu accente romantice, „Stockholm" prezintă povestea unei întâlniri aparent banale între un băiat și o fată. Acţiunea se petrece într-o singură noapte. O noapte banală pentru el, dar una ieşită din comun pentru ea. Nu îşi dau seama, dar după această unică noapte vor fi legaţi pentru totdeauna. El îi mărturisește că s-a îndrăgostit la prima vedere, ea nu-l crede. Pe parcursul plimbarii lor nocturne prin Madrid, fiecare își dezvăluie treptat dorințele, secretele, dar și câteva minciuni nevinovate. Curând, însă, vor reveni cu picioarele pe pământ, în realitatea dură a luptelor pentru control, a jocurilor psihologice și a conflictelor între sexe. Stockholm ne oferă ocazia extraordinară de a observa relațiile dintre tinerii din ziua de azi.

În regia lui Rodrigo Sorogoyen, pelicula a primit premiul Goya pentru cel mai bun actor şi a fost nominalizată la Audience Choice Award la Chicago IFF.

„Stockholm" este cea de-a patra proiecţie dintre cele 24 care pot fi vizionate în cadrul celei de-a IV a ediţii a evenimentului „Cinema în aer liber", organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film.

Etichete: Cinema în aer liber, film, gratuit, parcul Titan

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE