GRATUIT: Cursuri autorizate de formare profesională, organizate de ASE, de la 1 decembrieAcademia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti va implementa un program integrat pentru intervenţii active de ocupare „e-CarieraTa", care oferă cursuri acreditate de ANC (Autoritatea Naţională pentru Calificări). Cursurile autorizate de formare profesională, organizate de ASE, sunt gratuite şi se adresează şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Cursurile se vor desfășura în perioada imediat următoare, începând cu data de 1 decembrie.

Primaria Capitalei recruteaza personal pentru angajarea in cadrul unor proiecte europene
Primăria Capitalei recrutează personal pentru angajarea în cadrul unor proiecte europene
Foto: realitatea.net

Academia de Studii Economice organizează GRATUIT următoarele programe de formare profesională autorizate:

- Manager marketing – marketing digital

- Manager / Administrator de firmă

- Agent de vânzări

- Inspector resurse umane

- Manager resurse umane

Înscrierea la aceste cursuri gratuite se face aplicând pe www.e-carierata.ro.

In maxim 24 de ore comunicarea va fi preluată de un Consilier de orientare profesională cu ajutorul căruia se vor derula acţiunile premergătoare participării la curs.

*Birourile de implementare unde grupul ţintă se poate înscrie şi poate fi consiliat, sunt pentru moment în Slatina, Craiova si Bucureşti.

Participanții vor primi un certificat de absolvire însoțit şi de suplimentul descriptiv, ambele eliberate sub egida Ministerului Educației Naționale și Ministerului Muncii.

Consilierii specializaţi din cadrul programului vor îndruma gratuit cursanții către un plan de carieră bine definit în atingerea scopurilor personale, conform dorinţelor fiecăruia.

Informaţii suplimentare despre proiect pot fi obţinute de la:

Carmen Burueană, contact 0732 715 348, email contact@e-carierata.ro

Cursurile e-carieraTa fac parte din programul „Resurse umane pentru o creştere inteligentă şi inclusivă în sectorul serviciilor", POSDRU/125/5.1/S/135301.

Proiectul are o durată de 18 luni şi este cofinanţat din Fondul Social European – Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 5 - „Promovarea măsurilor active de ocupare", domeniul major de intervenţie 5.1 - „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare". Valoarea asistenţei nerambursabile este de 13.773.636,15 ron.

Scopul proiectului este îmbunătăţirea capacităţii de ocupare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă şi a şomerilor, în special de lungă durată, prin dezvoltarea şi implementarea unui program integrat pentru intervenţii active de ocupare.

Etichete: 1 Decembrie, Academia de Studii Economice, Academia de Studii Economice București, ase, carieră, cursuri gratuite, cursuri someri, formare profesională, gratuit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE