GRATUIT Cursuri de formare profesională pentru diverse meserii, organizate în Bucureşti în luna maiCURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ BUCUREŞTI. Agenţia Municipală de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti a anunţat că organizează cursuri de formare profesională pentru diverse meserii, în cursul acestei luni. 

GRATUIT Cursuri de formare profesionala pentru diverse meserii, organizate in Bucuresti in luna mai (fOTO olx.ro)
GRATUIT Cursuri de formare profesională pentru diverse meserii, organizate în Bucureşti în luna mai (fOTO olx.ro)

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ BUCUREŞTI. În luna mai 2016 șomerii bucureșteni pot urma gratuit cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: designer pagini web (studii medii), maseur, cosmetician, infirmier(ă), electrician exploatare joasă și medie tensiune, instalator instalaţii tehnico sanitare și gaze, mecanic auto, sudor, dulgher–tâmplar-parchetar, frizer-coafor-manichiură-pedichiură, cofetar, peisagist- floricultor și lucrător în comerț, anunţă AMOFM.

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ BUCUREŞTI. Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt:
minim liceu (cu bacalaureat) și atestat operare calculator pentru cursul de designer pagini web (studii medii);
minim liceu (bacalaureat) pentru cursul de cosmetician;
minim liceu pentru cursurile de maseur și infirmier(ă);
învățământ minim obligatoriu pentru cursurile de electrician exploatare joasă și medie tensiune, instalator instalaţii tehnico sanitare și gaze, mecanic auto, sudor, dulgher-tâmplar-parchetar, frizer-coafor-manichiură-pedichiură;
indiferent de nivelul de şcolarizare pentru cursurile de peisagist-floricultor, cofetar și lucrător în comerț.

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ BUCUREŞTI. Aceste cursuri sunt oferite, în mod gratuit, pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).

CITEŞTE ŞI Cum poţi să iei ajutor de şomaj dacă ai terminat şcoala şi nu ai loc de muncă. Anunţul AMOFM

AJUTOR DE ŞOMAJ ABSOLVENŢI PROMOŢIA 2016. Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM) anunţă că absolvenţii instituţiilor de învătământ, promoţia 2016, pot depune dosarele pentru ajutor de şomaj dacă nu îşi găsesc un loc de muncă.


Etichete: Bucureşti, coafeza, cursuri de formare profesionala, formare profesională, gratuit, şomeri

0/2 COMENTARII
Dinca Roxana
20 Apr 18:25
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, as dori sa va adresez o intrebare
Intrebarea mea este care este pagina offciala si cum si unde ma pot inscrie pentru inceperea acestor cursuri de calificare?
L.M.
30 Mar 09:14
+0
VOTURI
-0
Recomand Centru de Calificare din Bucuresti cu adresa www.scoaladecalificare.com. Deschis de curand organizeaza cursuri de calificare pentru tamplar, zidar, zugrav, mecanic auto, electrician, dar si cursuri de perfectionare: manager de proiect, cursuri de IT, inspector resurse umane, expert ssm

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE