GRATUIT O nouă campanie de colectare a deşeurilor voluminoase, în Sectorul 2, sâmbătăLocuitorilor Sectorului 2, care doresc să scape de deșeurile voluminoase și de DEE-uri (mai puțin cele provenite din construcții, care se ridică contracost) sunt invitați să le depună în fața locuințelor de domiciliu sâmbătă, 29 februarie 2020.

GRATUIT O noua campanie de colectare a deseurilor voluminoase, in Sectorul 2, sambata
GRATUIT O nouă campanie de colectare a deşeurilor voluminoase, în Sectorul 2, sâmbătă

Primarul Toader Mugur Mihai a anunţat că vine în sprijinul cetăţenilor și îi roagă să anunțe locurile unde au depus deșeurile respective la unul din următoarele numere de telefon:
021.252.51.03 - Poliția Locală Sector 2
021.9941 – Poliția Locală Sector 2
021.9654 – S.C. Supercom S.A.

La solicitarea primarului sectorului 2, S.C. Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deșeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.

În vederea bunei coordonări a activității, sectorul 2 a fost împărțit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliției Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor circula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deșeurilor, ridicării și transportării acestora la centrele de colectare.

Etichete: DEEE, deseuri voluminoase, ridicare deseuri voluminoase, Sectorul 2, Supercom

0/1 COMENTARII
CCC
01 mar 08:24
+0
VOTURI
-0
Domnu' Primar Mutu, in sectorul 6 pe cand asa initiativa?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h