GRATUIT: Spectacol cu momente de magie, teatru și muzică pentru copii, într-un mall din CapitalăJoi după-amiază, copiii vor învăţa dintr-o piesă de teatru educativă beneficiile și pericolele la care sunt supuși atunci când se expun la soare. Spectacolul, prezentat într-un mall din Capitală, va include momente de magie, teatru și muzică. Accesul publicului la eveniment este gratuit.

GRATUIT: Spectacol cu momente de magie, teatru si muzica pentru copii, intr-un mall din Capitala
GRATUIT: Spectacol cu momente de magie, teatru și muzică pentru copii, într-un mall din Capitală
Foto: compania

Gașca Zurli, una dintre cele mai îndrăgite trupe de divertisment interactiv pentru copii, va organiza un spectaco, presărat cu momente de magie, teatru și muzică, în centrul comercial Mega Mall din Bucureşti. Evenimentul are loc joi, 30 iulie, începând cu ora 19.00, la nivelul 2 al centrului comercial, în Insula de Vară.

"Gasca Zurli vine la Mega Mall direct de pe litoral cu super producția "La mare, la soare", o piesă educativă ce îi învață pe copii despre beneficiile și pericolele la care sunt supuși atunci când se expun la soare. În cadrul show-ului interactiv, copiii vor învăța cât este de important să se protejeze de razele soarelui, astfel putând câștiga timp prețios pentru a se juca în nisip și în apă, fără să sufere din cauza arsurilor. Zâna Bună îi va învăța pe copii cum să se ferească de orice rău care i-ar putea atinge iar Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Yuppi, Zdrăngănel și celelalte personaje vor încerca s-o convingă pe vrăjitoarea Tura Vura să folosească protecție solară.

Îmbinând perfect teatrul, muzica, poveștile și magia, spectacolul susținut de Gașca Zurli este dedicat copiilor, cat si parintilor. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli vor transforma Insula de Vară din Mega Mall într-un spațiu ideal de vacanță", anunţă organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Accesul la spectacol este gratuit.

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în România de fondul de investiții NEPI. Mallul, inaugurat pe 14 mai, în urma unei investiții de 165 de milioane de euro, găzduiește peste 220 de magazine și spații comerciale. Situat în apropierea Arenei Naționale, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România.

Etichete: copii, magie, mall Bucureşti, Mega Mall, MEGA MALL BUCURESTI, Muzica, oferte mega mall, teatru

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE