GRATUIT Tabere la munte pentru copiii din Sectorul 2. UNDE vor merge şi cât vor staDirecţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 2 anunţă că organizează, în lunile iulie şi august, două tabere la Sinaia pentru copiii din cadrul centrelor de zi şi cei care beneficiază de măsură de protecţie specială în sistem rezidenţial şi familial.

GRATUIT Tabere la munte pentru copiii din Sectorul 2. UNDE vor merge si cat vor sta
GRATUIT Tabere la munte pentru copiii din Sectorul 2. UNDE vor merge şi cât vor sta

136 de copii din sistemul de protecţie al DGASPC Sector 2 îşi vor petrece o săptămână din vacanţa de vară la munte. Prima tabără, la care vor participa 68 de copii cu vârste cuprinse între 3-17 ani, este organizată în perioada 20-27 iulie în staţiunea Sinaia.
Alţi 68 de copii şi adolescenţi, cu vârste cuprinse între 5-20 de ani, vor participa la cea de-a doua tabără organizată în perioada 27 iulie-3 august, tot la Sinaia.
Copiii vor beneficia atât de cazare, cât şi de mesele zilnice, într-un cadru de poveste, la poalele munţilor, bucurându-se de spectacolul naturii şi de aer curat. Programul taberei include drumeţii pe munte, activităţi de socializare, excursii tematice în împrejurimile staţiunii Sinaia şi jocuri interactive. Copiii vor participa, de asemenea, la o serie de programe recreative cu scopul de a-şi dezvolta abilităţile sociale şi abilităţile de comunicare. Taberele sunt un bun prilej pentru copiii din sistemul de protecţie al DGASPC Sector 2 de a-şi exersa autonomia şi independenţa, de a învăţa să ia decizii şi să-şi asume responsabilităţi.
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 a mai organizat, în perioada 02-07.07.2019, o altă tabără la Costineşti pentru 100 de copii pe care îi are în grijă, oferindu-le momente de relaxare şi clipe de neuitat la malul mării.

Etichete: asistenta sociala sector 2, DGASPC Sector 2, Sectorul 2, tabara la munte, tabere copii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE